Рихтер Фарма ЕООД - Вижте още

Рихтер Фарма ЕООД

Фирма РИХТЕР ФАРМА предлага богат асортимент от продукти за Коне, храни и котки, козметика за животни и много други. Рихтер Фарма ЕООД е изключителен представител за България на висококачествената немска храна за кучета Happy Dog и храна за котки Happy Cat.
Храна за котки
Рихтер Фарма ЕООД
                         За нас:
Рихтер Фарма ЕООД е изключителен представител за България на висококачествената немска храна за кучета Happy Dog и храна за котки Happy Cat, както и на реномираната френска козметика за домашни животни Hery.

Също така фирмата предлага на българския пазар немските хранителни добавки за коне Equipur.

Рихтер Фарма ЕООД е дъщерна фирма на австрийската Рихтер Фарма АГ и дистрибутира нейната гама от ветеринарномедицински продукти за домашни любимци и селскостопански животни.
                         Продукти:
Храна за кучета Happy Dog
Храна за кучета
Happy Dog предлага правилното хранене за Вашето куче. За всяка възраст, големина и потребност – от кученцето до възрастното куче.

Ние гарантираме най-добрата смилаемост на нашата храна за кучета – 90%. Не използваме синтетични оцветители, овкусители и консерванти, както и генномодифицирани суровини.

Вие можете да разчитате, че с Happy Dog Вие храните с най-доброто качество: “Произведено в Германия”.
Храна за кучета Happy Dog от сериите Моята малка Нова Зеландия, Моята малка Африка, Моята малка Ирландия е храна за кучета насочена към чувствителни кучета от дребни породи
Храна за кучета Храна за кучета Храна за кучета Храна за кучета

Храна за кучета
Храна за кучета
Храна за котки Храна за котки Happy Cat

Ние от Happy Cat приготвяме храна за котки в уникална комбинация от чисти натурални суровини, основно призведени от местни фермери, с ароматни билки и още много други компоненти вложени в най-новите ни храни за котки.

Произведени под строг ветеринарен контрол, нашата храна за котки е изключително високо качество, вдъхнове от природата, за да запази Вашите котки още по здрави.

Happy Cat предлага точното количество и качество храна, което е потребно за Вашата котка – за всяка нужда, за всяка възраст – от котенце до възрастна котка.


Храна за котки
                      www.richter-pharma.bg

Рихтер Фарма ЕООД - отрасли:


Фураж, Храни за Домашни Любимци,

Видео от Рихтер Фарма ЕООД


Happy Dog TVC - видео 1