БалБок Инженеринг АД - Вижте още

БалБок Инженеринг АД

Целта на дружеството е да внедри на територията на България най-добрите практики на ЕС за управление на отпадъците чрез задълбочено познаване на европейското и национално законодателство и научните достижения в областта на управлението на отпадъците.
БалБок Инженеринг АД - третиране на отпадъци

За нас

БалБок® Инженеринг АД е акционерно дружество, създадено с цел внедряване на най-добрите световни практики по управление на отпадъците и разработване на нови методи и технологии за третиране на отпадъци.

На 4 май 2011 г. БалБок Инженеринг АД влезе в селекцията на Европейските Бизнес Награди, които откроиха най-ярките представители на европейския бизнес, на базата на способността да демонстрират трите основни принципа, заложени в същността на Програмата. Високоуважаваната група от съдии търсеше в организациите, които ще представляват България, иновативност, бизнес съвършенство и устойчиво развитие.

Мисията на БалБок е защита и предотвратяване замърсяването на околната среда по безопасен и икономически ефективен начин. Това, което отличава компанията е страстта за добре свършена работа, заедно със стриктното спазване на правилата и законодателството.

За над двадесетте години от учредяването си, дружеството е създало една успешна Интегрирана система за третиране на генерираните на територията на България отпадъци, която включва следните специализирани звена:

  • площадки за предварително третиране
  • площадки и съоръжения за депониране
  • съоръжения за изгаряне на твърди и течни опасни отпадъци
  • съоръжения за изгаряне на газове
  • съоръжения за обезвреждане на отпадъци, съдържащи полихлорирани бифенили
  • съоръжения за рециклиране на излязло от употреба електронно и електрическо оборудване
  • съоръжения за рециклиране на излезли от употреба живаксъдържащи лампи
  • съоръжения за рециклиране на живак и живаксъдържащи батерии, компоненти, термометри и др.
  • съоръжения за третиране на озоноразрушаващи и парникови газове

Така за всеки вид предадени отпадъци, генераторите получават не само документи, но и сигурност, че отпадъците им са третирани съгласно изискванията на европейското и национално законодателство и научните постижения в областта на управлението на отпадъците, опазването на околната среда и устойчивото развитие.

Разработената от БалБок Инженеринг АД автоматизирана информационна система за отпадъците, позволява проследяване движението на всяка партида приети за третиране отпадъци и гарантира издаването на сертификати за оползотворяване/обезвреждане.

БалБок Инженеринг АД - третиране на отпадъци БалБок Инженеринг АД - третиране на отпадъци БалБок Инженеринг АД - третиране на отпадъци БалБок Инженеринг АД - третиране на отпадъци БалБок Инженеринг АД - третиране на отпадъци БалБок Инженеринг АД - третиране на отпадъци БалБок Инженеринг АД - третиране на отпадъци БалБок Инженеринг АД - третиране на отпадъци

БалБок Инженеринг АД - отрасли:


Вторични Суровини, Околна Среда,

Мнения за БалБок Инженеринг АД


The company has no review.

Напиши мнение за БалБок Инженеринг АД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.