Целодневна Детска Градина Перуника  itemprop=

Целодневна Детска Градина Перуника

ЦДГ "Перуника" е общинска детска градина с утвърден имидж , в която за възпитанието и обучението на децата се грижат педагози с висок професионализъм, отговорност, внимание и обич!
ЦДГ "Перуника" ЦДГ "Перуника" е създадена през месец май 1948 г. На 21.05.2008 г. празнувахме 60-годишен юбилей в Драматичен театър - Пловдив, в присъствието на кмета на община Пловдив, кмета на район Централен, общински съветници, главен експерт ОКСМД район Централен, директори на детски градини от гр. Пловдив, родители, близки, бивши колеги и бивши възпитаници на ЦДГ "Перуника" . ЦДГ "Перуника" е общинска детска градина с утвърден имидж , в която за възпитанието и обучението на децата се грижат педагози с висок професионализъм, отговорност, внимание и обич! ЦДГ "Перуника" е базова детска градина към ПУ "Паисий Хилендарски", за практическо овладяване на формите, методите и средствата на ПУ възпитание от студентите по специалност ПУП и НУП, под вещото ръководство на гл.ас. Ц. Илиева! Цели работа в екип споделяне на опит и ежедневен контакт с родителите приобщаване към традициите и общочовешките ценности личностна активност емоционално и положително отношение положителни самоизяви творчески умения готовност за училище При нас децата се забавляват изявяват своите способности развиват индивидуалните си качества Прием В ЦДГ "Перуника" се приемат деца от 3г. до постъпването им в първи клас! Необходимите документи за прием са: заявление копие от акта за раждане на детето лична амбулаторна карта еднократен отрицателен резултат от изследване на патогенни чревни бактерии и паразити, извършено в 15-дневен срок преди постъпване на детето в детската градина изследване на кръв и урина - в едноседмичен срок преди постъпване здравно-профилактична карта на детето, попълнена от личния лекар медицинска бележка за липса на контакт със заразно болни в 3-дневен срок преди постъпването данни от личния лекар за имунизационния статус на детето (наредба Nо 15 / ДВ, бр. 45 от 2005г.) лични данни именник

Целодневна Детска Градина Перуника - отрасли:


Наука и Образование, Детски Ясли, Детски Градини,

Мнения за Целодневна Детска Градина Перуника


The company has no review.

Напиши мнение за Целодневна Детска Градина Перуника


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.