Областни градове ×

Когато Вие сте заети, член от екипът ни ще поеме грижата за Вашите съкровища за час, цял ден, цял месец или година! А ако не желаете външно присъствие в домът Ви, тогава може да го доведете и при нас. Нашите най-малки клиенти са едва на 3 месеца!

Добре дошли в "Малката Фея"! Феята е символ на вълшебството, така както и вярваме всяко детство може и трябва да бъде вълшебно. За това отваряме вратите на нашата детската къща, рожбата на хората в плен на магията наречена обич към децата!

В детски yчебен център "Безгрижно Детство" работят квалифицирани педагози.Предлагаме елитна грижа за вашите деца,подготовка на уроци, обучение,индивидуален план за всяко дете и много смях и забавление. Учебна занималня- І-ІV клас, подготовка на уроците, занимания по интереси,

ЦДГ "Перуника" е общинска детска градина с утвърден имидж , в която за възпитанието и обучението на децата се грижат педагози с висок професионализъм, отговорност, внимание и обич!

За първи път в Пловдив развиващи занимания за деца от 6 месеца до 3 годинки, заедно с техните родители. Мили родители, заповядайте заедно с вашите деца в нашата "Бебешка Академия". Кръстихме я шеговито така, защото знаем, че децата се учат най

Детска занималня МОЛИВЧЕ 1-4 клас Пловидв,ул."Авксентий Велешки"9 0877 33 08 48

Детски Ясли в населено място Пловдив


Прочети повече
Затвори