Микра АЯ - Вижте още

Микра АЯ

МИКРА- АЯ ООД е основана през 2000г. в гр. Хасково. Основната дейност на фирмата е дистрибуция и търговия на едро и дребно с напитки,тютюневи изделия ,кафе. Фирмата разполага с три собствени складови бази в гр. Хасково, гр. Харманли и с. Стамболово.
Микра АЯ
МИКРА- АЯ ООД
МИКРА- АЯ ООД е основана през 2000г. в гр. Хасково. Основната дейност на фирмата е дистрибуция и търговия на едро и дребно с напитки,тютюневи изделия ,кафе. Фирмата разполага с три собствени складови бази в гр. Хасково, гр. Харманли и с. Стамболово, като така покрива изцяло пазара в Хасковска и част от съседните области.

За нас:

Микра АЯ МИКРА- АЯ ООД е основана през 2000г. в гр. Хасково. Основната дейност на фирмата е дистрибуция и търговия на едро и дребно с напитки,тютюневи изделия ,кафе.

МИКРА- АЯ ООД е директен представител на производителите на български алкохолни и спиртни напитки, вина, безалкохолни напитки и вода, дистрибутор е на големите бирени компании, както и на вносителите на марков алкохол и кафе.

Фирмата разполага с три собствени складови бази в гр. Хасково, гр. Харманли и с. Стамболово, като така покрива изцяло пазара в Хасковска и част от съседните области.

  РАБОТНО ВРЕМЕ:
 • понеделник – събота 08.00ч. – 17.00ч
 • почивен ден – неделя

 •  
  Обслужвани райони: Хасково, Димитровград, Харманли, Стамболово, Любимец, Симеоновград и региона.
   

  Микра АЯ

  www.mikra-aya.business.site

  Офиси на Микра АЯ

  Микра АЯ - Харманли - Вижте още

  Микра АЯ - Харманли

  МИКРА- АЯ ООД е основана през 2000г. в гр. Хасково. Основната дейност на фирмата е дистрибуция и търговия на едро и дребно с напитки,тютюневи изделия ,кафе.
  Харманли, ул. Топливо 7

  0883 380 480; 0883 480 580
  Микра АЯ - Стамболово - Вижте още

  Микра АЯ - Стамболово

  МИКРА- АЯ ООД е основана през 2000г. в гр. Хасково. Основната дейност на фирмата е дистрибуция и търговия на едро и дребно с напитки,тютюневи изделия ,кафе.
  Стамболово (Област Хасково),

  0888 217 437; 0887 547 085
  Мнения за Микра АЯ


  The company has no review.

  Напиши мнение за Микра АЯ


  Поставете отметката.
  Съгласен съм | Условия за писане на мнения

  Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

  Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

  ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.