Микра АЯ - Вижте още

Микра АЯ

Фирма Микра – АЯ ООД е създадена през 2000г. в град Хасково.Дейността й е търговия на едро и дребно с вносен и български алкохол, вина, бира, натурални сокове, минерална вода, безалкохолни напитки, кафе и тютюневи изделия.
Микра АЯ
“Микра – АЯ” ООД
Фирма “Микра – АЯ” ООД е създадена през 2000г. в град Хасково. Дейността й е търговия на едро и дребно с вносен и български алкохол, вина, бира, натурални сокове, минерална вода, безалкохолни напитки, кафе и тютюневи изделия.

За нас:

Микра АЯ Фирмата разполага с две складови бази - в гр. Хасково и гр. Стамболово, 15 коли за разнос на стоки и 30 човека персонал, което позволява да осъществяваме бързо и качествено обслужване на нашите клиенти в областта.

“Микра – АЯ” предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти богато разнообразие от продукти с гарантирано качество, безплатен и своевременен разнос до търговските обекти, коректно и бързо обслужване от страна на нашите служители.
 
Ние от “Микра - АЯ” се стремим към непрекъснато обогатяване на своя асортимент, за да може да намерите при нас всичко необходимо за Вашето заведение или магазин.
 
Фирмата е дистрибутор на продуктите на Кока Кола, официален представител на кафе “Лаваца” за Хасково, както и на повечето винопроизводители, производители на бира, вносители на алкохол и др.

Микра АЯ

www.mikra-aia.business.bg

4.2 11