Тодор Опрев - Вижте още

Тодор Опрев

Компанията Тодор Опрев е създадена през 1994. От самото начало тя се насочва към семепроизводство и отглеждане на трайни насаждения - кайсии и лозя. 2006 година е преломна за фирмата. Идеята за създаване на собствена винарна се превръща в проект, реализиран само за 9 месеца,
Силистра, ул. София 1 / магазин за вино ОПРЕВ /

Тодор Опрев

Тодор Опрев ЕТ Тодор Опрев ЕТ Тодор Опрев ЕТ Тодор Опрев ЕТ Тодор Опрев ЕТ

За Нас

Тодор Опрев ЕТ

Компанията "Тодор Опрев" е създадена през 1994. От самото начало тя се насочва към семепроизводство и отглеждане на трайни насаждения - кайсии и лозя, както на собствени терени така и върху арендована земя.

Започва с обработване на 200 дка собствена плододаваща кайсиева градина и възстановяването на лозов масив. През 2004 са засадени нови 200 дка кайсии. Към момента компанията притежава 400 дка овощна градина и 260 дка лозя.

Фирмата осъществява търговия със земеделска продукция и препарати за растителна защита. Разрастването на обема на дейностите води до изграждане на мелница.


2006 година е преломна за фирмата. Идеята за създаване на собствена винарна се превръща в проект, реализиран само за 9 месеца, благодарение на добре подбран екип от отлично подготвени технолози и професионалисти, както и на партньори и организации, които подават ръка и помагат идеята да се превърне в реалност.

Винарска Изба "Опрев"

Тодор Опрев ЕТ

Винарна "Опрев" е модернa призводствена структура с напълно затворен цикъл на производство - от гроздето до бутилката вино. За качеството на процесите отговаря лаборатория, оборудвана изцяло със съвременна апаратура.

Производствените възможности на инсталацията са 170 000 л вино. Стратегията на компанията е капацитетът на винарната да бъде натоварван с грозде от собствено производство. Гроздето се бере на ръка, а това осигурява висок контрол върху входящите суровини. Друг акцент в стратегията на фирмата е контролът върху производствените техники, както и контролът по време на производствения процес.

Идеята е фирмените лозя да осигуряват необходимото количество за преработка, за да се гарантира качеството и екологичността от суровината до готовата продукция.


Амбицията първото вино да бъде от реколта 2006 коства много усилия и напрежение на фирмата, но резултатът надминава и най-оптимистичните очаквания. Екипът на компанията е удовлетворен, защото новите вина вече имат пазарен успех, откривайки своите почитатели. Потвърждава се старата максима: “Отгледаните с любов лозя раждат запомнящи се вина”

Тодор Опрев ЕТ

Други Дейности

Овощни градини
Pастителна защита
Oбработва 200 дка кайсиева градина. През 2004 са засадени нови 200 дка. Сортовият състав е представен от ранни, средно и късно зреещи плодове. В резултат на натрупан опит и научни проучвания, новосъздадената градина е със сортове, които се адаптират към климатичните условия.
Една от първите дейности, с които фирма „Тодор Опрев” заявява присъствието си на пазара на селскостопанските услуги в Силистренска област е търговия със земеделска продукция и с препарати за растителна защита. Фирмата е дистрибутор на Синджента България ЕООД.


Тодор Опрев ЕТ

За Нас

Тодор Опрев ЕТ

От години нашата цел е да утвърдим българската вяра в родната земя, която може да бъде мощен извор на благополучие и успех, ако се стопанисва с любов, отговорност и професионализъм.

Пътят на всички, залагащи на родното производство е труден. Българските предприемачи, решени да възвърнат успехите на аграрната ни продукция по европейските пазари, са изправени пред огромни предизвикателства. Въпреки това, техният ентусиазъм и амбиции имат шанс за успех - плодородна земя, опит и трудолюбив народ с много мечти. За тези мечти работят и фирми като нашата...

Идеята, която споделяме заедно с много други, е да възвърнем успешните традиции на нашето земеделие. Мечтата ни е именно чрез тях - традициите, да произвеждаме продукти с бъдеще. Имаме твърдата амбиция да осъществим тази мечта като развиваме и нови технологии, както в отглеждането на трайни насаждения, така и в производството на вина. За да можем да видим плодовете на българската земя по трапезите на всички техни почитатели.


Къща за гости "ДОБРОТИЦА"

Тодор ОпревТодор ОпревТодор Опрев

www.opreff.com