Дерек  itemprop=

Дерек

Фирма ДЕРЕК ООД е основана през 1991г. в Благоевград с дейност внос и търговия на хранителни продукти. Производство на сухи смеси за кремове и сладоледи с марката VIVA. Рецептите за сладоледите VIVA са разработени във водещи лаборатории в Германия и са съобразени с българския вкус.
За нас: Фирма Дерек ООД е основана през 1991г. в Благоевград с дейност внос и търговия на хранителни продукти. През 1994г. Дерек ООД закупува машини от австрийската фирма FESTO и е първата българска фирма, която започва производство на сухи смеси за кремове и сладоледи както в малки, потребителски, така и в килограмови опаковки. Рецептите за тях са разработени във водещи лаборатории в Германия и са съобразени с българския вкус. Качеството е едно от най-добрите на пазара и се поддържа в съответствие със система за контрол на качеството на храните – HACCP. Всички произведени продукти се продават прод запазена марка VIVA, придружени с необходимите сертификати и технологични спецификации одобрени от МЗ и РИОКОС. Уважаеми клиенти, с продуктите VIVA получавате европейско качество. Кремове: Кремове крем Тирамису - студен крем с наситен специфичен аромат и вкус за производство на прочутия италиански сладкиш Тирамису. Разбива се със студена вода и течна сметана в съотношение 1:1:4. Получава се гладък крем с приятен гланц. Гарнира се с какао на прах. Препоръчва се след разбиването да се оформи изделието и да се остави в хладилник или фризер да стегне. Многократно изстудяване и затопляне не е препоръчително. Чийс Кейк - студен крем с наситен специфичен аромат и вкус за производство на торти и парфета. Гарнира се с желирани плодове (боровинка, капина и др.). Разбива се със студено прясно и кисело мляко в съотношение 2:4:2.5. След оформяне изделието се поставя в хладилник за 1-2 часа. Мус (ванилов, шоколадов, ягодов, малинов, лимонов) - десертни кремове за директна консумация с истински парчета плод. Подходящи за продажба на обем. Разбиват се със студена вода в съотношение 1:2 или с мляко в съотношение 1:3 с миксер на висока скорост за 5 минути. Увеличава първоначалния си обем 3 пъти. Може да се гарнира допълнително със сметана, фраститури или плодове. Парфе (ягодово, малиново) - С истински парченца плодове, специално приготвени за разбиване в студени смеси за парфета и торти. Разбива се с вода и течна сметана в съотношение 1:1:3. Лимоново парфе с лимонови парченца - специален крем, приготвен за разбиване с кесило мляко и сметана в съотношение 1:2.5:1. Получава се крем с приятен леко сладко-кисел вкус, особено подходящ за летните месеци. Може да се влага в торти, петифури, пасти и др. крем Бавария (сметанов, шоколадов, ягодов, малинов, портокал, боровинка) - сметанов крем, подходящ както за директна консумация, така и за влагане в торти. Разбива се със студена вода в съотношение 1:2. По желание може да се добави 0.5 л. течна сметана за получаване на по-мазен крем. крем Брюле - смес от 300 гр. прясно мляко и 500 гр. течна сметана се загряват на 80 °C. Добавя се 150 гр. крем Брюле и при непрекъснато бъркане сместта се оставя да ври 3-4 минути. Изсипва се в термоустойчиви чаши и се оставя в хладилник за 2 часа. Поръсва се с кафява захар или пудра захар и се запича докато се карамелизира. Стабилизиран крем за печене - кремът е педназначен за пълнеж на различни сладкарски изделия (еклери, понички, кроясани, кейкове и др.), стабилизиран, подходящ за влагане в изделия, които се пекат. 1 кг. крем се разбива в 3.5 литра вода със стайна температура, с електрически миксер на висока скорост 3-4 минути, докато крема се хомогенизира. Сладолед: Сладолед крем Сладолед (сметанов, ванилов, шоколад, лешник, ягода, боровинка, киви, портокал, банан, ананас, малина, кокос) - крем сладолед Italian style, пригоден за всякакъв вид автомати за сладолед. Сухата смес се разбива със студена вода в съотношение 1:3 и се оставя в хладилник за 1 час. За приготвяне на твърд сладолед със специализирани машини се препоръчва съотношение суха смес: вода - 1:2,8. Сладоледът може да се гарнира с крокан, шоколадови парченца или плодове. Зеленчукова подправка Ведета: Зеленчукова подправка Ведета Съдържание: изсушени зеленчуци - моркови, целина, магданоз, лук, чушка, куркума, сол, натриев глутамат. Зеленчуковата подправка може да се влага в чорби, супи, бульони, сосове, в месни и постни ястия. Добавки за меса: Фирма Дерек ООД Ви предствя оптимални системи за стабилизиране предназначени за: Емулгатори за малотрайни колбаси Шприцващи препарати за шунки Свързващи системи за ароматни и сочни продукти от кайма Антиоксиданти за дълготрайност Аромати Окрехкотяване на прясно месо www.derekltd.eu

Офиси на Дерек

Дерек

Дерек

Фирма ДЕРЕК ООД е основана през 1991г. в Благоевград с дейност внос и търговия на хранителни продукти. Производство на сухи смеси за кремове и сладоледи с марката VIVA. Рецептите за сладоледите VIVA са разработени във водещи лаборатории в Германия и са съобразени с българския вкус.
Благоевград, кв. Струмско Стопански двор

073 840 730;0888 851 444;0888 522 478




Мнения за Дерек


The company has no review.

Напиши мнение за Дерек


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.