Дипломатически институт към министъра на външните работи  itemprop=

Дипломатически институт към министъра на външните работи

Акт, с който е създадена административната структура Административната структура е създадена със Постановление № 209 от 23 септември 2003 г. за създаване и закриване на административни структури към министъра на външните работи
София, ул. Александър Жендов №2

Акт, с който е създадена административната структура Административната структура е създадена със Постановление № 209 от 23 септември 2003 г. за създаване и закриване на административни структури към министъра на външните работи организира и провежда стажа и обучението на стажант-аташетата;  организира и провежда обучение за повишаване на професионалната квалификация на служителите на Министерството на външните работи и на служителите в други бюджетни организации, включително курсове по чуждоезиково обучение, при условия и по ред, определени с наредба на министъра на външните работи;  подготвя, осигурява и провежда курсове по дипломатическо обучение за служители на чуждестранни дипломатически служби и чуждестранни държавни администрации, при условия и по ред, определени с наредбата по т. 2;  организира и поддържа сътрудничество с български органи, организации и академични институции, както и с европейски и световни дипломатически школи и институти, международни организации, университети, изследователски и информационни центрове и сдружения с нестопанска цел в сферата на международните отношения;  организира и осъществява самостоятелно или съвместно с български и чуждестранни партньори изследователски програми и проекти, като предоставя резултатите от изследователската дейност на Народното събрание, президента на Република България и Министерския съвет.  осъществява публична дейност за популяризиране на дипломатическата професия чрез организиране на медийни прояви, конференции, лекции и издателска дейност.

Дипломатически институт към министъра на външните работи - отрасли:


Администрация, Общини, Администрация с Постановление на МС, Институти,

Мнения за Дипломатически институт към министъра на външните работи


The company has no review.

Напиши мнение за Дипломатически институт към министъра на външните работи


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.