Хладилно Консервен Комбинат АД  itemprop=

Хладилно Консервен Комбинат АД

"Хладилно Консервен Комбинат" АД произвежда доматено пюре, замразени плодове и зеленчуци, консерви, високоалкохолен дестилат и ракии.
Исперих, ул. Васил Левски № 67

"Хладилно Консервен Комбинат" АД произвежда доматено пюре, замразени плодове и зеленчуци, консерви, високоалкохолен дестилат и ракии.