Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Винпром АД - Велико Търново - Вижте още

Винпром АД - Велико Търново

Предприятието е специализирано в производството на Високо Алкохолни Напитки, Натурален Винен и Ябълков Оцет. Работната площадка на Винпром АД се намира в град Велико Търново, кв.Дълга Лъка, ул.Втора№1 и отстои на около 2км от центъра на града и на около 300 м от товарна ЖП гара В. Търново
Велико Търново, Индустриална зона Дълга Лъка

Винпром АД - Велико Търново
Винпром АД Велико Търново
Предприятието е специализирано в производството на Високо Алкохолни Напитки, Натурален Винен и Ябълков Оцет. Работната площадка на Винпром АД се намира в град Велико Търново, кв. Дълга Лъка, ул. Втора №1 и отстои на около 2 км от центъра на града и на около 300 м от товарна ЖП гара Велико Търново.
Винпром АД - Велико Търново
Производство:

Алкохолни напитки: Водка, Джин, Мастика, Мента, и ликьори с уникални плодови вкусове. Оцети: Ябълков оцет 6%, Ябълков оцет с Мед, Ябълков оцет 5%, Винен оцет, Салатен оцет и Балсамов оцет.


Дейност:

Винпром АД изкупува вина за производството на Винен оцет, ябълки за производство на ябълков оцет. Фирмата разполага със собствена бутилираща линия, има собствен транспорт и осъществява търговия в страната и чужбина с произведените от нея стоки.


Високо алкохолни продукти:

Винпром АД - Велико Търново
 • Кокос Ликьор
  Притежава изключително фин , хармоничен и екзотичен аромат и вкус на кокосов орех и ром.Произведен по специална технология от висококачествен спирт и натурално идентични аромати на кокос и ром. Съдържа 15 об.% алкохол и 30 % захар.
 • Кафе Ликьор
  Ликьор с приятен вкус и аромат на кафе и дъб с наситен кафяв цвят. Съдържа 15 об.% алкохол и 30 % захар. Произведен по специална технология с прибавка на натурално идентичен аромат “кафе” и дъбов екстракт.
 • Бадем Ликьор
  Ликьор, притежаващ хармоничен и приятен аромат и вкус на горчив бадем и шоколад в една неповторима комбинация. Произведен по специална технология с прибавка на натурално идентични аромати на бадем и шоколад и дъбов екстракт, съдържащ 15 об.% алкохол и 30 % захар.
 • Виолет Ликьор
  Напитка с изключителен аромат на горски теменужки , хармоничен вкус и наситен теменужено- виолетов цвят. Съдържа 15 об.% алкохол и 30 % захар.
 • Лимон Ликьор
  Ликьор с много силен и приятен вкус и аромат на зелени лимони. Произведен по специална технология от обработен висококачествен етилов алкохол с прибавката на натурално етерично лимоново масло. Съдържа 15 об.% алкохол и 30 % захар.
 • Винпром АД - Велико Търново
 • Ментов Ликьор
  Високо алкохолна напитка , произведена по специална технология от обработен етилов алкохол с прибавката на натурално етерично масло от „Mint“. Притежава мек вкус и силен приятен аромат на мента. Съдържа 25 об.% алкохол и 13 % захар.
 • Розина Ликьор
  Висококачествена алкохолна напитка , произведена от натурални етерични масла от роза и индрише , притежаваща изключителен аромат и вкус , произведена по специална технология. Съдържа 15 об.% алкохол и 30 % захар.
 • Водка SHOCK
  Нова елитна водка, произведена от висококачествен етилов алкохол, натурален пчелен мед и с добавени витамини. Произведена по специална технология на очистване на спирта и омекотената вода, която достига вкуса на чиста планинска вода.
  Прибавката на витамините намаляват вредното въздействие на алкохола върху човешкия организъм, а използването на натурален пчелен мед придава на водка „SHOCK“ мекота.

Както и Пъпеш Ликьор, Касис Ликьор, Шоколад Ликьор, Вишна Ликьор, Праскова Ликьор, Череша Ликьор, Банан Ликьор

Винпром АД - Велико Търново

Винпром АД - Велико Търново - отрасли:


Алкохол,

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..