Последни новини


Ето кои са тези "проклети" женски зодии, от които мъжете все бягат

Виж още..

Кои са основните видове осветителни тела

Виж още..

Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

БСККОГП  itemprop=

БСККОГП

Браншовият съюз на кожарската, кожухарската и обувната и галантерийната промишленост
София, ул. Шаварски път № 3

Браншовият съюз на кожарската, кожухарската и обувната и галантерийната промишленост е регистриран през 1991г. Като браншоваработодателска организация, той подпомага, координира и решава въпроси, свързани с икономическите интереси на своите членове и на бранша като цяло. Явява се компетентен партньор на Българска стопанска камара, Българска търговско - промишлена палата, министерствата, агенциите и синдикалните централи при решаването на конкретни финансови, търговски и социални въпроси. Съюзът има конкретен принос в създаването на нормативна и институционална среда за развитие на коректния бизнес, за подобряване на данъчния и митнически контрол, за развитието на малките и средни предприятия, за защита на българсикте производители, търговци и потребители от нерегламентирания дъмпингов внос на изделия от номенклатурата на бранша и контрабандния износ на суровини. Браншовият съюз на кожарската, кожухарската и обувната и галантерийната промишленост създава благоприятни условия за включване на фирми от бранша в международни проекти и програми. Осъществява контакти с браншовите съюзи от други страни и сродни фирми от Европейската общност и целия свят. Съдейства на членовете си при осъществяването на контакти с чуждестранни партньори в областта на: вноса и износа, инвестиционните проекти, работа на ишлеме и др. Съдейства за организиране на вътрешни и международни изложения, конкурси и курсове. Осигурява информация по важни и актуални въпроси, касаещи отделните фирми.

Мнения за БСККОГП


The company has no review.

Напиши мнение за БСККОГП


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Ето кои са тези "проклети" женски зодии, от които мъжете все бягат

Виж още..

Кои са основните видове осветителни тела

Виж още..

Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..