Слънчо АД  itemprop=

Слънчо АД

произвежда детски инстантни храни – 17 вида (млечни, безмлечни и безглутенови), макаронени изделия, пшенични пръчици, овесени и пшенични ядки, пшеничен булгур
“Слънчо” АД, гр. Свищов произвежда детски инстантни храни – 17 вида (млечни, безмлечни и безглутенови), макаронени изделия, пшенични пръчици, овесени и пшенични ядки, пшеничен булгур, грухана пшеница. Предприятието участва в програми за хуманитарна помощ и свързаните с тях дейности в различни райони в страната и чужбина. Детските храни "Слънчо" са произведени от екологично чисти естествени продукти. Те съдържат в балансирани съотношения всички жизнено важни хранителни вещества като протеини, въглехидрати, мазнини, витамини и минерали. Съставът им съответства на най-новите постижения на науката и препоръките на педиатрите. Освен това храните "Слънчо" са лесно смилаеми и не натоварват все още чувствителната и недоразвита храносмилателна система на бебето. В зависимост от съдържанието и предназначението си детските каши "Слънчо" се разделят на няколко групи: - Безмлечни каши - зърнени и зърнено - плодови - Млечни каши - зърнени, зърнено - плодови и зърнено - зеленчукови - Безглутенови каши - безмлечни (зърнено - плодови и зърнено - зеленчукови) и млечни (зърнено - плодови и зърнено - зеленчукови) Всички каши съдържат като естествени съставки незаменими аминокиселини, ненаситени мастни киселини и микроелементи, необходими за растежа и здравето на Вашето дете. Не съдържат консерванти, ароматизанти и оцветители. Храните "Слънчо" се приготвят бързо и лесно, трябва просто да се добави към тях преварена и охладена вода. Пшенично брашно тип 500 "Слънчо" Произведено е при смилането на висококачествена пшеница и предназначено за производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия. Пакетирано в пакети по 1 кг. и чували по 10, 25 и 50 кг. Пшенично брашно тип високобелтъчно "Слънчо" Произведено е от подбрани сортове хлебни пшеници с висока стъкловидност и предназначено за производство на тежки маени теста за погачи, козунаци, специални видове хляб и др. Пшенично брашно тип 1150 "Слънчо" Тъмно брашно за производство на диетични видове хляб, хлебни и сладкарски изделия. Пакетирано в чували по 50 кг. Пшеничените пръчици "Слънчо" са произведени от пшеничена грис, растителна мазнина, сол, оцветител Е102 (тартразин). Те са произведени по специална технология и са предназначени за директна консумация. Пшеничените пръчици "Слънчо" са приятна закуска за всяка възраст по всяко време.

Мнения за Слънчо АД


The company has no review.

Напиши мнение за Слънчо АД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.