Подправки КОМ  ЕООД - Вижте още

Подправки КОМ ЕООД

Фирма Подправки КОМ ЕООД се занимава с преработка и пакетаж на различни видове подправки и подобрители за храна. "Подправки КОМ" ЕООД вярва, че потребителите предпочитат истинския български вкус и се стреми да запази и доразвие до съвършенство българските традиции.
Подправки КОМ ЕООД
За нас:
“Подправки Ком” ЕООД е производствено и търговско дружество, специализирано в преработка, пакетаж и реализация на подправки, зърнени продукти, добавки към храните, сухо мляко, десертни кремове. Фирмата е основана през 1995 год. в гр. Габрово. От тогава до днес развива и разширява своята дейност и продуктов асортимент, за да се наложи като едно от водещите български предприятия в бранша.

„Подправки Ком” е утвърден доставчик на клиенти от различните сфери на стопанската дейност. Наши партньори са обекти от магазинната мрежа, ресторанти, хранителни борси, фирми за кетъринг и обществено хранене, изпълнители на обществени поръчки, месопреработватели. Доброто качество, гъвкавите цени, точността и експедитивността в изпълнението на поръчките са гаранция за коректни и дългосрочни отношения с нашите клиенти и доставчици.

През 2006 год. „Подправки Ком” инвестира в строителството на нова, съвременно оборудвана производствена и административна сграда. Производствената дейност е организирана съгласно внедрените Добри производствени практики и НАССР система, което гарантира качеството и безопасността на продукцията. В предприятието работят добре квалифицирани специалисти, обособени в няколко отдела: производствен, търговски и транспортен. Фирмата разполага със собствен автопарк и извършва доставки до своите клиенти по предварително уговорен график.

Производствена база:
гр.Габрово, ул.Рекорд 1
Тел:066 / 80 40 32
Продукти:


www.podpravkikom.com

Подправки КОМ ЕООД - отрасли:


Хранителни Стоки, Хранителни Добавки, Подправки,

Мнения за Подправки КОМ ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Подправки КОМ ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.