ЕТ "Мира Арт" се занимава с производството на всякакъв вид изделия от текстил, за пълно текстилно оборудване на кетъринг, ресторанти и други. При нас ще откриете разумни цени, добри идеи и качествено изпълнение в минимални срокове.

Дизайнер на обувки, гравиране и рязане с лазер на кожа, картон, пластмаса, плексиглас, обемни букви, сувенири, клишета за печати и много други.

София
Производител на облекла за балет, гимнастика, състезателни танци, клубни танци, салса, меренге. Карнавални костюми. Спортни облекла. Тренировъчни облекла.

Изработва булчински и официални рокли.

Моднат къща Румен Цветанов разполага с опитен екип от служители, както и модерно оборудване, включващо шивашки и гладачни машини. Всичко това гарантира ефективността на работния процес. Обелклата се отличават заради вложената креативност и внимание към детайлите от страна на служителите.

Бижутерско ателие Небреже е тясно специализирано ателие за дизайн, моделиране и изработка на висококачествени бижута и артикули от благородни материали и скъпоценни и полускъпоценни камъни. Небреже предлага уникални дизайнерски произведения и

Бутик Авангард гр. Хасково предлага бутикова изработка и съвременни решения при някои от най-значимите и най-важните моменти от живота на всяка жена. Естествено всяка мечтае да изглежда по уникален и неповторим начин на сватбената церемония.

Електронен магазин за елегантни дамски дрехи.Колекция 2011 на известни английски марки като TFNC, FOREVER UNIQUE, QUONTUM и други.Качество гарантирано о

Повече от 40 години потребители от цял свят се доверяват на продуктите на “Аглика”. Ние сме изградили това доверие с успешното ни развитие в производството на хавлиен текстил, зад което стои нашият професионализъм. Хавлиените продукти са с богат асортимент и намират широко приложение.

Плевен
Производство на дамско и мъжко горно облекло за износ - Англия, Франция, Холандия, САЩ, Германия.