20 години в услуга на производителя “Стойчеви 57-62”ООД е създадено през 1990 година. Фирмата е изцяло частно дружество, чийто дейности са свързани с търговия и сервиз на чуждестранна селскостопанска техника.

Фирмата е доставчик в национален мащаб на висококачествена селскостопанска техника,втора употреба,от водещи световни фирми като John Deere, New Holland, Case, Claas, JCB, Cat и други!

Акционерно дружество "Раломекс" е традиционен производител на почвообработващи машини. Плугове, Култиватори, Дискови брани, Резервни части.

Продажба на градинска и селскостопанска техника. Гаранционен и следгаранционен сервиз. Сервиз на електрокари и мотокар

Производство, продажба, ремонт и гаранционно обслужване на селскостопанска техника, трактори (МТЗ, ЮМЗ, Белорус), сеялки (СЗ - 3, 6А, 5, 4, СУПН и др), култиватори, плугове, селскостопански инвентар.

Строителна, промишлена и селскостопанска те

Тутракан
ГИЧМАН ЕООД е създадено и приемник на традициите и професионалния опит на дългогодишни специалисти от Тутракан в производствот

Пловдив
Строителна, промишлена и селскостопанска те

Русе
"Тисем" АД провежда проучвателна и експериментална дейност и разработва нови конструкции и съоръжения за механизиране на процесите в сферата на селското и горско стопанство,

Ние сме търговска компания в България, която предлага всичко за земеделието под един покрив. При нас можете да намерите комбайни, трактори и машини, подходящи за всеки един отрасъл на българското земеделие.