Севлиево
G-92 Developers Group е независима асоциация на независими разработчици, чиято основна цел е да оказват съдействие и сътрудничество в процесите на разработване и изпълнение на високо технологични проекти.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ Генератори, Генератори морско изпълнение, Гаражно оборудване, Камери за боядисване, Ремаркета и автомобили за пътна помощ, Системи за рециклиране на вода и кало-масло уловители

Националният лабораторен център при Данс Фарма е акредитирана лаборатория за калибриране на мерски за обем и лабораторни дозатори в съответствие с БДС EN ISO/ IEC 17025:2006. В обхвата на лабораторият влизат фол пипети, градуирани пипети, мерителни

Хасково
Интернет доставчик за Хасково, Харманли, Свиленград, Симеоновград, Стамболово. Изграждане на мрежи, уебдизайн, уебпрограмиране и хостинг.

Пловдив
Вносител и производител на сателитни антени, сателитни приемници и всякакво оборудване към тях и е дъщерна фирма на консорциума Botech USA и Integra Telecom – Южна Корея, държащ 3/4 от световния пазар на сателитна техника.

Digital Mirage Studios е рекламна агенция, ориентирана преди всичко към представяне в електронна среда (електронни медии и Интернет) на всякакъв вид дейност: производство, търговия, туризъм, наука, култура, образование, спорт и др.

Услуги в сферата на ИТ. Предлага решения в областта на споделения хостинг на крайни клиенти и компании.

Услуги в сферата на ИТ. Официален дилър и оторизиран сервизен партньор на Motorola за България, в областта на професионалните радиокомуникации.

Услуги в сферата на ИТ. Асемблиране, ъпгрейд и сервиз на компютри. За вашия офис - доставка на консумативи и материали.

Международна компания за разработка на софтуер.