Севлиево
G-92 Developers Group е независима асоциация на независими разработчици, чиято основна цел е да оказват съдействие и сътрудничество в процесите на разработване и изпълнение на високо технологични проекти.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ Генератори, Генератори морско изпълнение, Гаражно оборудване, Камери за боядисване, Ремаркета и автомобили за пътна помощ, Системи за рециклиране на вода и кало-масло уловители

Националният лабораторен център при Данс Фарма е акредитирана лаборатория за калибриране на мерски за обем и лабораторни дозатори в съответствие с БДС EN ISO/ IEC 17025:2006. В обхвата на лабораторият влизат фол пипети, градуирани пипети, мерителни

София
Услуги в сферата на ИТ. Рециклиране и презареждане на консумативи за лазерни принтери.

Плевен
Услуги в сферата на ИТ. Продажба на нови и употребявани конфигурации, директен внос. Отстъпки за дилъри.

София
Търговия с компютърна техника.

Услуги в сферата на ИТ. Продукти и услуги в областта на компютърните технологии. Обучение по математика. Обучение по френски език.

NEW AGE NETWORKS Ltd. се занимава с изграждане на локални, безжични и оптични високоскоростни компютърни мрежи и доставка на високоскоростен оптичен интернет и цифрова телевизия + HD канали до крайни домашни и бизнес потребители.

Услуги в сферата на ИТ. Софтуерни разработки.

Кърджали
Продажба на персонални компютри, периферия, консумативи, софтуер, офис техника и др.