Последни новини


3 причини да сключите застраховка още сега

Виж още..

Как да се справим с най-честите проблеми при ползването на климатик?

Виж още..

Най-новите технологии в автомобилните спортове, влияещи върху Turnkey Online Casino платформите

Виж още..

Кънекшън груп - Вижте още

Кънекшън груп

Тъй като се занимаваме само с противопожарни системи, сме концентрирали всичките си ресурси в осигуряване на най-високо качество, напълно тествани иновационни пожароспиращи решения.Тествани и сертифицирани, съгласно EN 1366-6, UL класифицирани, ANSI и AST
Кънекшън груп - Пожарозащита

Specified Technologies, Inc. (STI) е индустриален лидер, изцяло посветил усилията си в разработване на иновационни, надеждни противопожарни решения, които възпрепятстват разпространението на огън, пушек и токсични изпарения.

От над 30 години нашият мениджърски екип работи ръка за ръка със строителната индустрия с цел създаване на инивационни противопожарни решения за всички видове строителни и модернизационни приложения.

Ние предлагаме най-широк диапазон от тествани и сертифицирании системи — повече от всеки друг производител.

Свели сме материалните изисквания до минимум и проектираме нашите системи, като насочваме вниманието си към процеса на монтиране.

Резултатът е по-малко труд и значително по-ниски инсталационни разходи.

Тъй като се занимаваме само с противопожарни системи, сме концентрирали всичките си ресурси в осигуряване на най-високо качество, напълно тествани иновационни пожароспиращи решения.

Тествани и сертифицирани, съгласно EN 1366-6, UL класифицирани, ANSI и ASTM.

CONNECTION GROUP

От 2008 г. Connection Group е официално предствителство на STI-USA за регион Югоизточна Европа.

Фирмата е официален представител за България за ABESCO-UK и THEKAMET - Гърция.

Connection Group е специализирана при работа с големи проекти, разполага с екип сертифицирани технически специалисти и проектанти.

Всички продукти и системи за пасивна пожарозащита, предлагани от фирмата, са приложими съгласно Наредба No Iз-1971, 29.10.2009, БДС ЕN 13366, DIN 4109, BS 476-20, UL, и са със съответните становища за допустимост от ГДПБС-МВР.

Продукти и системи за пасивна пожарозащита на:

Кънекшън груп - Пожарозащита Кънекшън груп - Пожарозащита Кънекшън груп - Пожарозащита Кънекшън груп - Пожарозащита Кънекшън груп - Пожарозащита Кънекшън груп - Пожарозащита Кънекшън груп - Пожарозащита Кънекшън груп - Пожарозащита Кънекшън груп - Пожарозащита Кънекшън груп - Пожарозащита
Метални конструкции
Дилатационни и конструктивни фуги
Кабелни трасета
ВиК, ОВиК
Окачена фасада
Противопожарни бариери
Брандмауер

НОВИ ПРОДУКТИ

Супер тънко противопожарно покритие на солветна основа за метални конструкции

Пример: Минимална дебелина на сухия филм 0,29, отговаря на Bs 476: част 21 за 1 час пожарозащита на I греди тристранно защитена стомана.

Бързо съхнене и с къси интервали от време за следващо нанасяне

Система за покритие:

  • Антикорозионна основа /грунд-обикновен/
  • Раздушащо се протовопожарно покритие
  • Декоративнозавършващопокритие
ПРОДУКТИ
ПОЖАРОЗАЩИТНИ УПЛЪТНИТЕЛИ

Раздуващ се уплътнител Triple S®

Първокласен раздуващ се пожарозащитен уплътнител, характеризиращ се с патентованата двуетапна раздуваща се технология на STI.

Triple S

може да се използва в повечето често срещани проходни отвори, както и при множество преградни отвори и конструктивни съединения.

Раздуващ се уплътнител LCI

Стандартен раздуващ се уплътнител, проектиран като икономично решение за множество приложения при преходни отвори.

Ендотермичен уплътнител LC

Висококачествен, нехалогениран пожарозащитен уплътнител, предназначен проходи от незапалително естество през отвори и kонструктивни съединения.

Силиконови продукти PENSIL®

100% силиконов пожарозащитен уплътнител, проектиран да се втвърдява бързо и да е устойчив на измиване (W Клас), когато се използва в открити приложения. Използва се също при тръбопроводи с конденз или тръби на спринклерна инсталация.
ПОЖАРОСПИРАЩИ УПЛЪТНИТЕЛИ ЗА СЪЕДИНЕНИЯ - СПРЕЙ, СИЛИКОН

Еластомерен уплътнител ES

Нехалогениран уплътнител на латексна основа, проектиран да осигурява пасивна защита от пушек и огън в приложения на конструктивни съединения в сградите.

Еластомерен спрей АS

Покритие на водна основа, прилагано като спрей при архитектурни фуги/съединения и определени проходни отвори в пожароустойчиви стени или подове.

Силиконови продукти PENSIL®

100% силиконов пожарозащитен уплътнител, проектиран да се втвърдява бързо и да е устойчив на измиване (W Клас), когато се използва в открити приложения. Използва се и в приложения на проходни отвори.

ПРОТИВОПОЖАРЕН ВИНКЕЛ ЗА ПРАВОЪГЪЛНИ ВЪЗДУХОВОДИ

Винкел FyreFlange™

Опора за тръбопровода и противопожарно средство в един продукт. Бързо и чисто решение за правоъгълни, неизолирани и изолирани въздуховоди.
ПОЖАРОСПИРАЩИ СПРЕЙОВЕ ЗА ОКАЧЕНИ ФАСАДИ

Противопожарен спрей Fast Tack™

Бързосъхнещ противопожарен спрей за използване при окачени фасади, неносещите външни стени /краища на плочата и общи конструктивни съединения, подложени на движение от термични или сеизмични разширения/.

Едно икономично решение за пожарообезопасяване на периметъра на сградата.

Модерните високи сгради с окачени фасади изискват по-специално внимание.

ПРОТИВОДИМНИ И АКУСТИЧНИ ПРОДУКТИ

Противодимен и акустичен спрей

Продукт във формата на спрей за димоуплътняване на отвори в пожаронеустойчиви димни бариери и прегради. Акустична бариера.

Противодимен и акустичен уплътнител

Продукт във формата на силикон за уплътняване на отвори в пожаронеустойчиви димни бариери и прегради. Акустична бариера.
Кънекшън груп - Пожарозащита
ПРОТИВОПОЖАРНИ ФЛАНЦИ ЗА ТРЪБИ

Противопожарни фланци

Готови за употреба противопожарни фланци, проектирани да спрат разпространението на пожар или нагорещени газове по пластмасовите тръби.

Оразмерени фланци

Фабрично произведени устройства, проектирани за уплътняване на пластмасови тръби, проникващи в пожароустойчиви стени и подове.

Фланците SpecSeal® RTC Collars

са предназначени да спомогнат пасването на един фланец към тръби с търговски размер 3” и 4” (89 и 114 mm) и съответните им 3” и 4” тръбни съединения (102 и 127 mm).

КОМПОЗИТЕН ЛИСТ

Композитен лист

Леки противопожарни панели, които ефективно уплътняват средни до големи отвори при голям брой преходи в пожароустойчиви подове и стени.
УПЛЪТНЯВАЩИ ЛЕНТИ И ОГРАНИЧИТЕЛНИ ФЛАНЦИ

Уплътняващи ленти SSW

Раздуващи се, гъвкави уплътняващи ленти за проходни отвори.

Ограничителни фланци WSC

Металните ограничителни фланци се използват с уплътняващите ленти SSW в приложения, включващи пластмасови тръби.

Противопожарни аксесоари

STI предлага няколко вида аксесоари за осигуряване на противопожарна защита. Силиконови пистолети, плоскости от минерална вата и дори предупредителни етикети за обозначаване на преградите. Инструменти.

EZ-PATH Пожароустойчива бариера EZ-Path®

Нов вид пожаро-спираща бариера за кабелни трасета.
Адаптивна перманентна пожаро защита, с бърза и лесна инсталация преди или след полагането на кабелите, без допълнителни скрити разходи при промени на кабелното трасе.
Три размера и пълна гама аксесоари правят тази система подходяща за буквално всяко приложение.
ПРОТИВОПОЖАРЕН ХОРОСАН

Противопожарен хоросан SSM

Лека цементова смес, подходяща за отвори от всички размери в пожароустойчиви конструкции.
ПРОТИВОПОЖАРНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

Раздуващи се противопожарни възглавници SSB

Раздуващи се противопожарни възглавници, които се разширяват във всички посоки за постигане на здраво уплътняване и лесно се приспособяват при трудни за изпълване места, разнотипни преходи и големи отвори.
Кънекшън груп - Пожарозащита Кънекшън груп - Пожарозащита Кънекшън груп - Пожарозащита Кънекшън груп - Пожарозащита Кънекшън груп - Пожарозащита Кънекшън груп - Пожарозащита Кънекшън груп - Пожарозащита Кънекшън груп - Пожарозащита
ПОЖАРОСПИРАЩ МАДЖУН

Маджун SSP

Двуетапен раздуващ се и невтвърдяващ се маджун за кабелни и тръбни пробиви. Идеален за малки до средни отвори, при които се налагат повторни промени.

ПЛАСТИЧНИ ПОДЛОЖКИ

Пластични маджунови подложки SSP

Използват се както при метални, така и при неметални ел. розетки и разклонителни кутии. Подложките са тествани и сертифицирани. Подходящи са за по-големи кутии и при ограничено пространство в гипскартонова стена.
ПРОТИВОПОЖАРНИ МУФИ

Муфа Ready™ Sleeve

Пълна система на противопожарна муфа за нови кабелни инсталации.
Включва цялото оборудване за монтиране на вътрешни и външни противопожарни уплътняващи материали. Предлагат се в размери 1”, 2”, и 4”, заедно със стандартни или големи задни капачки.

Разделена муфа Ready™ Sleeve

Пълна система на противопожарна муфа, вариант “сплит”, за нови и съществуващи кабелни инсталации.
Включва цялото оборудване за монтиране на вътрешни и външни противопожарни уплътняващи материали.
Предлага се в размери 1”, 2”, и 4”.
ВЛОЖКИ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КУТИИ

Вложки за електрически кутии Powershield™

Използвани в метални ел. розетки и разклонителни кутии.
Вложките са тествани и са подходящи също за по-големи кутии и ограничен достъп.
ПОЖАРОЗАБАВЯЩА БОЯ ЗА КАБЕЛИ

Спрей за кабели

Покритие във формата на спрей на водна основа, използвано за осигуряване на краткосрочна цялост на ел. веригата и подобрени характеристики на защита от пожаро-разпространение при групирани електрически кабели.
Кънекшън груп - Пожарозащита

Мнения за Кънекшън груп


The company has no review.

Напиши мнение за Кънекшън груп


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


3 причини да сключите застраховка още сега

Виж още..

Как да се справим с най-честите проблеми при ползването на климатик?

Виж още..

Най-новите технологии в автомобилните спортове, влияещи върху Turnkey Online Casino платформите

Виж още..