Фирма ВЕК създадена през 1992 г. е специализирана в производството на хотелски консумативи. Производствената програма включва над 90 артикула, задоволяващи нуждите на хотелите от всички категории.Днес всеки разбира, че това са артикули, предназначени за еднократна употреба.

Пловдив
ЕТ КАРОЛИН се занимава с търговия на едро с перилни, почистващи препарати и козметика. Продуктите са произведени от български и чуждестранни фирми. Фирмата е официален вносител и представител на парфюмни композиции J & E SOZIO DESCOLLONGES - FRANCE.

Пловдив
Основана през 2000 г. в Пловдив, България, фирма БИОФРЕШ е нова и съвременна производствена компания, дължаща бързото си и стабилно развитие през последните години както на динамичния си екип от млади и висококвалифицирани специалисти, така и на дългогоди

Парфюмерия и козметика - производство

Пловдив
Производство на парфюмерия и козметика

Търговия на дребно на висококачествена козметика и парфюмерия от следните марки: Chanel, Christan Dior

Фирма РЕФАН БЪЛГАРИЯ ООД, предлага на Вашето внимание невероятен избор от дамски и мъжки парфюми и дезодоранти, богат асортимент от натурални ръчно изработени сапуни, уникална козметика,ароматни бутикови свещи.

Пловдив
Производство и търговия на билки, етерични масла, обработка и пакетаж на пчелен мед. Собствени насаждения. Търговски представителства във Франция, Германия, Финландия, Швеция, Норвегия.

My Shop работи на цени на производител / вносител. Тук ще намерите много интересни подаръци, облекла, аксесоари за дома, бельо, бижу

Пловдив
Парфюмерия и козметика - производство

Парфюми - есенции и аромати в населено място Пловдив