Монтана
КА МОБИЛ ООД предлага внос и продажба на едро и дребно на аксесоари за мобилни телефони. Предлагаме атрактивни цени и огромни отстъпки за редовни клиенти. Блутут устройства, силиконови гърбове за мобилни телефони, USB устройства, слушалки, мобилни аксесоари.

Хасково
Online Магазин за електроника и електроуреди. Ние продаваме успешно на пазара вече дълги години и благодарение на натрупания опит и наличието на квалифицирани кадри сме в състояние да предложим на нашите клиенти продукти с високо качество на оптимални цени. При нас ще намерите:

София
Трансат АД е първият далекосъобщителен VSAT оператор със собствена управляваща (HUB) станция на територията на България.

Стара Загора
Евтини телефонни разговори през Интернет. Решения за фирми. Цени на едро за телефонни каби

София
ЕЛЕКСИМ произвежда Телефонна таксуваща система с дисплеи за кабини, GSM Gateway с 3 СИМ карти. GSM Гейтуей за автоматично свързване на стационарна линия БТК (VOIP, Skype). Ограничител на 0, Телефонен таксуващ апарат -лимитатор на импулси. Предлага VOIP

Диогени Телеком – ООД, гр. Бургас е основано през 1996г. с основен предмет на дейност: инженерингови услуги в областта на телекомуникациите, в частност телефонни централи и офис техника.

София
Дейността на фирма НюСист е свързана с проектиране и изработка на таксуващ софтуер и хардуер за телекомуникации, проектиране, доставка и монтаж на телефонни централи и таксуващи системи и софтуер за хотели и офиси. Официален вносител за телефонни и телефа

САЩ, Уайоминг
Zdraveite.com е телекомуникационна компания регистрирана в щата Джорджия, САЩ с офиси в САЩ, Канада, Европа и Южна Америка. Предлага най-евтините и качествени телефонни разговори от САЩ и Канада до България - само 2.9с/мин.

Орбител осигурява интегрирани телекомуникационни решения в цяла България.

Нови пазар
"@ло свят"® е отворена за всички, безплатна телефонна мрежа, която е базирана на съвременните VoIP технологии. Целта на мрежата е да послужи за алтернатива на мобилните и фиксираните телефонни мрежи, като предостави по-ниски цени, по-големи възможности.