Хай Принт ООД е частна рекламна агенция (от 1996 г.), която Ви предлага пълно обслужване в областта на дизайна, рекламата и печатното дело. С натрупания опит през годините фирмата ни е тясно специализирана в тези пълно рекламно обслужване, включващо следните технологични етапи: идеен

Рекламна агенция Какаду се занимава професионално с дизайн, изработка и доставка на широка гама рекламни материали. Рекламна агенция Какаду работи за вас от 2005 г. с екип от мотивирани и креативни дизайнери и предпечат специалисти в областта на рекламата.

"АвтоГАЗ" е единственото луксозно издание за автомобили и алтернативни горива в България. Всеки месец в списанието може да се намери интересна и полезна информация за автомобили, автомобилни технологии, пропан-бутан и останалите алтернативни горива,

Списание за сватбата. Булченски рокли, сватбени аксесоари. Булченски букети. Шаферски рокли, абитуриентски тоалети. В него да намерите всичко необходимо за Вашата сватба и сватбеното Ви тържество.

“Институт по търговия” ЕООД извършва научно - изследователска, научно – приложна и консултантска дейност в сферата на външнотърговските и външноикономическите отношения. “Институт по търговия” ЕООД е издател на списание “Външна търговия”. Списание

Списание „Интериорен и Строителен Салон“ е единствената българска медия, обединила две списания и оригинално приложение в едно!

СПИСАНИЕ ОПАКОВКИ И ПЕЧАТ е двумесечно, пълноцветно издание за наука, техника и технология в областта на опаковките и печата.

София
DeZona е онлайн списание, което всеки ден ви запознава с най-новите и най-добрите световни постижения в областта на продуктовия и интериорния дизайн, архитектурата и новите технологии.

Велико Търново
Издава списание "АВТО ШАНС".

"IDG България" ЕООД е водещият издател в областта на информационните технологии в страната.