Опаковане. Опаковки. Производство - машини и оборудване за опаковане.

София
ЗОНАПАК ЕООД е регистрирана през 2008 г. и работи успешно в търговията с опаковки на българския пазар. Фирмата предлага опаковки от различни материали като ПП, ПВЦ, ПЕТ, ПС, ПЕ, алуминий и хартия, които са подходящи за кетъринг, доставка на храна, както и

В модерния, остро конкурентен пазар само един поглед може да разграничи Вашия продукт от конкуренцията, да привлече или отблъсне купувача.

Производство на полимерни опаковки, пликове за автоматично и полуавтоматично пакетиране на хляб и хлебни изделия. Печат и ролонарязване на полипропилен, полиетилен, каст фолио, хартия. Качествена продукция на добра цена!

Рудозем
Фирмата е специализирана в производството на опаковки от три- и пет - пластно велпапе и луксозни картонени опаковки. Работим с доставка до склада на клиента на територията на страната.

София
производство на малки опаковки за Фармацевтичната, козметична и харнителна промишленост - флакони, туби, шишета

Варна
Фирмата е специализирана в производството на опаковки от полиетиленови и полипропиленови фолиа.

Пловдив
Фирмата е лидер в производството на пластмасови транспортни опаковки (каси, корита и палети) и вече 20 години задържа водещи позиции на българския и международен пазари.

Производство на гъвкави полимерни опаковки - ролни и конфекционирани. Пълноцветен дълбок печа

Европак България ЕООД е съвременно и модерно предприятие основано през 2007 г. в гр. Варна. Основна деиност на компанията са производството на функционални и модерни опаковки предназначени за хранителната, фармацевтичната и други промишлености.