Копирна и печатарска дейност.

Фирма ВИСТА КОМЕРС ООД се занимава с продажба и сервиз на: - Касови апарати; - Офис техника; - GSM апарати - нови и втора употреба; - Аксесоари за GSM апарати; - Консумативи за принтери;

Сервиз на касови апарати и офис тех


Копирни офис машини в населено място Ловеч