Селско Стопанство в населено място Бургас

Областни градове ×

Бургас
Фирма ЛЮБЧЕВ се занимава почвоподготовка на лозови насаждения, овощни насаждения и почвоподготовка на горите за залесяване. Фирмата съществува от 2000-та година и има дългогодишен опит в почвоподготовката. Имаме опит и в направата на горски пътища за износ на дървен материал.

Фирма Агрозенит предлага: Препарати за растителна защита, Минерални торове, амониева селитра и други, Семена, Безплатни консултации

Нестандартен подход и свободомислие, тези ценни качества са характерни за “Бургасцвет-90-Танев” ЕООД. Фирмата има солиден опит и е един от създателите на бранша “озеленяване и цветарство” в гр. Бургас, областта и Черноморието. “Бургасцвет–90–Танев” ЕООД има голям брой качествено и

Бургас
Агримекс ООД е частна българска компания, която започва своята активна дейност през 2003 година. Основната дейност на фирмата е насочена към преработката и износа на селскостопански продукти. Търговия с кориандър, слънчоглед, пшеница, ечемик.

Булгарофонди ООД Бургас e производител на щайги. Големи количества - 2500 бр. на час.Бързо изпълнение. Доставки на място. Възможности на надписване със собствено лого в 2 цвята. За производството на нашите щайги използваме най качествената дървесина.

Селско Стопанство в населено място Бургас

Оценка: - гласа

Прочети повече
Затвори