Интернет услуги

Продажба на компютри, копирни машини, факс апарати, принтери, консумативи. Изработка и поддръжка на web страници. Ремонт на монитори, телевизори, аудио и видеотехника. Сервиз и абонаментни договори за поддръжка на офис техника.

Фирма Елитком работи вече 10 години в областта на сателитните системи за индивидуално приемане на телевизионни програми, изграждане и разпръскване по големи кабелни резпределителни мрежи в Пловдив и региона, изграждане и поддържане на хотелски и домашни кабелни ТВ мрежи.

Проектиране, изграждане и поддръжка на компютърни системи и мрежи. Информационна сигурност.

Телекомуникационна техника - оборудване и строителство.

Компютри - продажба

Отстраняване на хардуерни и софтуерни проблеми.

Компютри - продажба

СТЕМО ООД - Пловдив, Компютри - продажба

Интернет уеб дизайн и разработка

Интернет уеб дизайн и разработка

програмни продукти

Изработка на външна, вътрешна, печатна, сувенирна и уеб реклама

Какво ще ви осигури сигурност при поддръжката на Вашето офис оборудване? ? Това да знаете, че проблема ще бъде отстранен веднага след Вашето обаждане? ? Доставка на оборудването до Вашия офис? ? Сервизираната техника да бъде взета от Вашия офис

Услуги в сферата на ИТ. Проектиране, изграждане и поддръжка на оптични CATV и LAN мрежи. Доставка на оптични кабели.

Услуги в сферата на ИТ. Неттел е млада компания, стремяща се към утвърждаване в сферата на интернет базираната телефония (IP) - технология от най-ново поколение. Потребителите я предпочитат по две основни причини: спестява средства и премахва географските граници.

CABLOFIL® е световен лидер и създател на Телените Мрежести Кабелни Скари - сертифицирана система за кабелен мениджмънт на силови и комуникационни трасета с патентован дизайн.

Търговия с ИТ продукти.

Мобилни телефони - продажба и сервиз

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?