Областни градове Градове ×

Проектиране, доставка и монтаж на системи за видеонаблюдение и всякакъв вид слаботокови сградни инсталации и автоматизации сгради. Дизайн и монтаж на WiFi мрежи за покритие на големи обекти и открити площи, пренос на големи разстояния.

Пловдив
Алцег ООД е търговска фирма, която предлага аксесоари и електроника за изграждане на телекомуникационни системи - кабелни телевизии и интернет мрежи, ърговия с изделия за изграждане на CATV разпределителни мрежи, LAN и MAN.

Пловдив
Внос и продажби на едро и дребно на сателитни приемници, приемници с вграден позиционер, конвертори, мотори, позиционери, кабел. Интернет спътник. Безжичен интернет. WLAN, WI-FI LAN, Сателитна ТВ.

Пловдив
Интернет доставчици

Пловдив
Интернет доставчици

Пловдив
Услуги в сферата на ИТ.  Софтуерна компания, която разработва качествени софтуерни решения.

Изоматик Сортекс ООД е Българо-френско дружество, специализирано в разработването на индустриални информационни системи системи за сортиране на хранителни продукти проектиране, производство, инсталиране, обучение, поддръжка.

Пловдив
Услуги в сферата на дизайна. Проектиране, дизайн на банери, логa. Разработка и поддръжка на уеб страници.

Пловдив
Услуги в сферата на ИТ. Неттел е млада компания, стремяща се към утвърждаване в сферата на интернет базираната телефония (IP) - технология от най-ново поколение. Потребителите я предпочитат по две основни причини: спестява средства и премахва географските граници.

Пловдив
Складов софтуер.

Интернет Доставчици в населено място Пловдив


Прочети повече
Затвори

Партньори