Областни градове

Пазарджик
ВАЛЕМ ООД - Пазарджик има богат опит в изработване на детайли от алуминий и стомана със сложна форма и висока точност, изработка на зъбни колела и зъбно-ремъчни шайби, металообработка с машини с фрезови и стругови детайли, Изработка на зъбни колела, сервиз и продажба на Машини с ЦПУ

Заварени конструкции. Производство на резервни части - струговане фрезоване и резби. Нестандартно оборудване. Производство на леяски модели.

Производство на метални изделия за промишлеността.

Нашето дружество е основано през 1993 година. Предмета на дейност е инженерингова, производствена и маркетингова дейност в областта на електротехниката и машиностроенето, вътрешно и външнотърговска дейност със собствени или произведени от други стоки и услуги, сервизна дейност в страната

МСМ - 55 ООД е фирма ситуирана в град Перни к , чиято основна дейност се състои в търговия с металорежещи инструменти и инженерно-консултантска дейност , свързана с техния оптимален подбор и икономична експлоатация.

София
Производство на емайлирани домакински съдове и метални изде

Дупница
Фирмата предлага изработка на нестандартно оборудване от неръждаема и въглеродна стомана и алуминий. Предлага услуги по рязане, огъване, заваряване, струговане, фрезоване, CNC обработка .

Фрезоване МеталиПрочети повече
Затвори