Текстил, Облекло в населено място Кърджали

Областни градове ×

Кърджали
Фирмата се занимава с шиене на дамски и мъжка конфекция за износ в Европа. Фирмата работи съвместно с партньори в Европа и дава работа на ишлеме из цяла България.

Кърджали
ФАНУЕЪР ООД е производител на чорапи, специализиран в производството на професионални, спортни и ежедневни продукти. Една идея и първо впечатление за нашите възможности може да получите от прикачените снимки в галерията на сайта ни.

Кърджали
Фирма "Касабланка" е създадена в България през 1991 г. като дистрибутор на известна марка дънкови облекла. Постепенно се изгражда вериг

Кърджали
Хавлии, халати, детски халати, хавлиени кърпи, комплект халати, хавлиени комплекти, покривки, чаршафи с ластик от трико ... фирмата зарежда магазини за хавлиени изделия. най- добро качество, голямо разнообразие и добри цени.

Кърджали
Фирмата извършва завършен цикъл от производство: - бобиниране - плетене - апретурна обработка - кроене - бродиране

Кърджали
ЕТ"АРДА ТЕКС" произвежда трикотажни изделия за всички възрастови групи като: детско-йуношески тениски, суитчери, анцузи, поли и др.младежки суитчери, тениски, анцузи и др. Дамски блузки, свитчери, поли и др. Също така и приема поръчки за изпълнение от

Кърджали
Работно облекло. Производство и продажба на работно облекло и лични предпазни средства.

Кърджали
Производство на дамско и мъжко бельо.Търговия с памучна прежда.

Кърджали
Производство на спортно облекло, облекло за свободно време и трикотажни платове.

Шивашка дейност на ишлеме