Областни градове Градове

Фирмата е основана през 1995г., и успешно работим със световно известни чуждестранни марки и изнасяме облекла главно за Италия и Франция. Разполагаме със свободен капацитет и производствени мощности за 100 човека.

Бода стил ЕООД започва производствената си дейност през 2002 год.,спициализирана в производството на връхни облекла за свободното време и изделия с гъши пух.

“Ирида” ЕООД започна дейността си през 2003 година като представител на гръцки фирми за производство на фирмено и работно облекло. В началото възлагахме поръчките за производство на други български фирми, извършвахме качествен контрол на всички етапи от

МИСТРАЛ-ПАС е частна фамилна фирма, създадена през 1990г. Оборудването и специализацията са насочени към конфекция на:спортни облекла за свободното време; облекла за зимен спорт; специални защитни работни и униформени облекла- студо, влаго, ветро и водоустойчиви;

Трикотажни изд

Текстилни изделия.

Производство на пасмантерия и кинкалерия, търговия на едро със спортни и туристически стоки, принадлежности, спортно оръжие.

Предприятие за шивашка конфекция и спортно облекло.

Дупница
Производител на спално бельо.

Производител на бельо и изделия от трико.

Облекла търговия

Спално бельо, хавлии, покривки и олекотени завивки

Облекло Текстил Мода Обувки Бижутерия

Трикотаж производство

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?