Керемиди, Метални Керемиди

Областни градове

Вносител от Финландия на SBS битумни керемиди и хидроизолации. Покривни материали и топлоизолаци

Пловдив
Търговия със строителни материали, осветителни тела, огнеупорни материали и изделия за бита и мебелната промишленост.

София
Фирмата извършва дейност в областта на покривните и хидроизолационни работи. Имаме натрупан дългогодишен опит в тази област, оценен от нашите клиенти и партньори. Работим с висококвалифицирани специалисти, което гарантира качеството на извършените услуги. Основни насоки на работа:

ART ROOF ЕООД в гр.София е фирма специализирана в комплексните решения на проблемите,свързани с РЕМОНТ на ПОКРИВИ,покривни системи ,покривни конструкции,ХИДРОИЗОЛАЦИИ, бояджийски услуги, и всякакъв вид строителни ремонти.

София
Ив ремонт е специализирана в ремонт на различни видове покриви- керемидени покриви, битумни, бетонови, метални и други. Вече над 15 години дончеви извършва различни ремонти на покриви на българския пазар. Ние имаме самочувствието, че предлагаме качествен ремонт на покриви, извършван на

Арсенал – София ООД е представител на «Арсенал – Център» гр. Киев, Украйна и предлага метални керемиди от поцинкована ламарина с полиестерно покритие, улуци от PVC и материали за топлоизолация и пароизолация

Фирма Баджострой - Георги Петров предлага следните услуги: Ремонт на покриви, Хидроизолация, Ремонт на улуци, Тенекеджийски услуги, Надграждане на тавански стаи и други

Кърджали
ТЕД - ДТ ООД е фирма, работещи в сферата на търговията на строителни материали на едро и дребно. Предлаганите от нас продукти са свързани с всички строителни и ремонтни дейности.

Извършва проектиране и изпълнява различни технически решения за конкретни проблеми, възникнали в областта на строителните изолации, прилагайки най-съвременни методики и технологии.

Пловдив
Фирма СТАБИЛ ДИ ЕООД развива своята дейност в областта на търговията със строителни материали: итонг, тухли, керемиди, лепила, цимент, вар, гипс и др. Фирмата е специализирана в предлагането на строителни материали за грубо строителство.

Керемиди, Метални Керемиди

Оценка: 5 - 1 гласа

Водещите търговци и складове за строителни материали и керемиди в България. Продажба на бетонови керемиди, доставка на метални керемиди с избор на цвят от клиента. Възможност за доставка и на керамични керемиди Брамак.

Всички производители на керемиди в България. Най - новите решения в покривните конструкции в българия. Предлагаме доставка на керемидите до вашия обект. Възможност за избор на бригада за ремонт на покриви и подмяната на старите керемиди с метални. Възможност за реконструкция на покрив и подпокривно пространство. Конкурентни цени на доставените керемиди и редовни отстъпки за клиенти за ремонт на покрив.


Бетонни Керемиди , Битумни керемиди , Воалит , Гръцки керемиди , Керамични Керемиди , Керемида По Ръба на Покрив , Керемиди , Керемиди, покрив , Метални керемиди , Пвц Керемиди , Пластмасови керемиди , Полимерни керемиди , Полимерно пясъчни керемиди
Прочети повече
Затвори