Хотели в населено място Русе


Пътнически превози,Туроператори ,Транспорт,Туризъм

Фирма Пешо груп ЕООД предлага създаване и абонаментна поддръжка на градини в частни имоти, хотели и ресторанти, частни вили, кафета, озеленяване на офиси и офис – сгради, създаване на зелени площи около жилищни сгради, складове. Създаване на зелени площи

С дългогодишният си опит в правене на фитнес оборудване от най-висок клас фирма ИВАН ЕООД ви предлага голям каталог на уреди с високо качество, прецизност и удобни за малки и големи помещения.

Русе
Хотел Мали предлага на своите гости единични, двойни, тройни стаи, както и апартаменти. Всички помещения са просторни и уютни, обзаведени са комфортно и стилно с модерни мебели. За Вашето удобство всяка една от стаите е оборудвана с климатик, телевизор с кабелна телевизия,баня.

Хотел Извора е разположен в историческа сграда от 1893 г. и предлага настаняване в стилно обзаведени двойни стаи и апартаменти с общ капацитет 18 места. Обзаведени в класически стил с внимание към детайла, стаите и апартаментите в хотела разполагат с всички съвременни удобства.

Туристическа агенция от Русе. Продава самолетни билети, екскурзии в страната и света, транспортни услуги, резервации на хотели, балнеология, застраховки и всичко др.Ние имаме опит в планирането на пътувания, екскурзии по желане на клиентите, екслурзии за групи или индивидуални пътувания.

Cosmoplitan е новооткрит четиризвезден комплекс, разположен в центъра на град Русе, в близост до всички стртегически учреждения и архитектурни паметници.ХотелCosmoplitan е бизнес хотел, подходящ за хора, търсещи тишина и спокойствие.Постарахме се да придадем на всяко кътче от хотела

Фирма ДУНАВ ТУРС АД е наследник на създадения през 1948 г. Балкантурист.

Русе
ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ СВЕТТУР Предлага екскурзии в страната и чужбина. Продаваме автобусни, самолетни и фериботни билети, екскурзии до Атина, Истанбул, Дубай и др.

Туристически агенции и туроператори