Областни градове ×

Пловдив
Unimodul конструира и изработва стълби и парапети от: инокс, месинг, екзотично дърво,апартаментни врати,гаражни врати, автоматични врати и портали, както и всичко нестандартно по интериора с нестандартни форми и нестандартни размери.

Пловдив
Шанс 2000 ООД се занимава основно с промишлено и жилищно строителство на територията на страната.

Стълби, Парапети, Козирки. Проектиране, Изработка, Доставка, Монтаж. Всички стълби се изработват по индивидуален проект. Стъпалата могат да бъдат изпълнени и от метал или стъкло. Цетовете на крепежните елементи и стъпалата са по желание на клиента.

Пловдив
Търговия на едро и дребно с железария, инструменти, строителни материали, бои, лакове, мебелен обков, вик фитинги, стоки за бита и др.

Або Гранити ООД - внос и търговия със строителни материали.Водещ доставчик на строителни материали. Представители сме на Wienerberger, Knauf, Ytong, Onduline, Bramac, American Standard, както и официален представител за България сме на фирма Pipelife -

Пловдив
Всичко за строителството, ремонта и обзавеждането на дома - търговия на едро и др

Пловдив
Строителен хипермаркет „Алати”. Всичко за вашата ба

Пловдив
Фирма Стивал ООД е специализирана в производство на бетонови изделия, стоманобетонови изделия, тротоарни плочи, тротоарни плочи за незр

Пловдив
Строителни материали

Пловдив
Строителни материали

Строителни Магазини в населено място Пловдив


Прочети повече
Затвори