Областни градове Градове ×

Зелена Линия е фирма работеща в областта на зеленото строителство, изграждането и поддържането на ландшафтни обекти. Предлагаме професионално интериорно и екстериорно озеленяване на частни вили и къщи, апартаменти, зимни градини, дворове, офиси и заведения.

Даяна Дизайн ЕООД е постоянно развиваща се фирма със съвременен облик създадена в период когато пазарната ниша е пренаситена и конкурентните фирми са завладели пазара. Основната дейност на Даяна Дизайн ЕООД в която е специализирана е доставка и монтаж на подови настилки.

Фирмата предлага шлайфан и щампован бетонови настилки, както и замазки на къщи, коопераци, халета и грубо строителство. Щампованите бетонови настилки комбинират здравината на монолитния бетон с красотата на различни естествени материали.

Пловдив
Фирма "Велкони" ЕООД има предмет на дейност производство и търговия с бетонови плочи за настилка и декоративни плочи за облицовки, декоративни полимерни покрития под търговската марка "Decolux". Всички продукти на "Велкони" ЕООД отговарят на БДС стандарти

Пловдив
Шлайфани бетонови настилки, индустриални киселиноустойчиви подове от клинкерни плочи, настилки от декоративен щампован бетон. Специализирана строителна фирма. Дистрибутор на:ASHFORD FORMULA - имрегнатор, уякчител и прахоелиминатор за бетонови настилки;

Пловдив
Настилки от бетон в сгради и външни пространства, за индустриални и комерсиални нужди

Пловдив
Фирмата предлага Винилполиуретанова /PVC/ настилка за под от шведската фирма Tarkett с доставка и монтаж. Настилките отговарят на стандартите ISO 9001, ISO 14001.

Внос,продажба и монтаж на външни подови настилки.