Областни градове Градове ×

Дейли Консулт БГ ЕООД е основана през 2013г. от млад, предприемчив, мотивиран за успех и отговорен екип. Основната ни дейност и услугите, които предлагаме, са съсредоточени в производство, доставка и монтаж на продукти за пътна сигнализация и безопасност.

Варна
Строителство и ремонтни дейности, Изграждане на ВИК и ЕЛ инсталации.Изграждане и монтаж на трафопостове.

АД ХОЛД ООД е водеща компания в областа на пътната безопасност в България. Фирмата участва на българските и международните пазари от 1993 г. Основните отрасли, в които фирма работи са: - Пътна безопасност

Строителство на пътища, водоснабдителни и канализационни системи, изпълнение на инфраструктурни проекти. Транспортни услуги и услуги със строителна механизация.

Строителство, реконструкция и ремонт на обекти от пристанищната, производство на бетон, бетонови изделия и метални конструкции.

Варна
НИКЕ ООД е проектантска и строителна компания от ново поколение, специализирана в проектирането и изграждането на обекти в областта на инфраструктурата, околната среда, жилищното строителство и изграждането на обществени сгради. Като модерна компания н

Фирма ТЕХНОПЕТ ЕООД се занимава с изграждане и ремонт на външни и вътрешни водопроводни и канализационни инсталации,доставка и монтаж на пречиствателни и омекотителни инсталации.

Инфрастуктурно строителство

Инфрастуктурно строителство

Инфраструктура в населено място Варна
Прочети повече
Затвори

Партньори