Реклама, Маркетинг в населено място Добрич

Областни градове Градове ×

Хай Принт ООД е частна рекламна агенция (от 1996 г.), която Ви предлага пълно обслужване в областта на дизайна, рекламата и печатното дело. С натрупания опит през годините фирмата ни е тясно специализирана в тези пълно рекламно обслужване, включващо следните технологични етапи: идеен

Сиел инвест е иновативна бързо развиваща се компания активно действаща в областта на външната билборд реклама. Сиел Инвест е компания с непрекъснато разширяваща се мрежа от билборд съоръжения, като нашата цел е реализиране на мащабни, гъвкави и ефективни рекламни кампании.

ПРОИЗВОДСТВО на всички видове външна реклама: рекламни табели, билбордове, обемни букви и знаци, светлинни и несветещи реклами, рекламни конструкции, тотеми, електронни информационни табла и часовници, визуална комуникация. Проектиране и предпечат на рекламни материали и фирмени сувенири.

Добрич
Пълно рекламно обслужване. Затворен цикъл за печатни издания от проект - предпечат - отпечатване - книговезки услуги. Експонация - филм и CTP.Изработка на външна реклама. Широкоформатен печат.

БГ Уеб Дизайн предлага широк набор от висококачествени услуги и консултации в сферата на интернет дизайна и маркетинга. Изработка и оптимизация на интернет страници, графичен дизайн, лого дизайн и д

Всичко за външната реклама.Проектира , изработва и монтира надписи от PVC фолио, визитки, дипляни, брошури, флаери и т.н. Безплатен монтаж за надписване на тирове и леки автомобили с PVC фолио.

Книжарница. Рекламна дейност.

Печатна реклама.

Маркетингова, рекламна и външнотърговска  дейност, реекспорт, лизинг, консигнационни складове, представителства.

Студио "Dhstudio" е създадено през 2006 година специализирайки се в разработването на комплексни решения за фирмено представяне и реклама в Интернет.

Реклама, Маркетинг в населено място Добрич


Прочети повече
Затвори