Областни градове ×

Строителна Фирма Иватекс Плевен се занимава със Саниране на сгради, строителни ремонти, хидроизолация, ремонт на покриви, груб строеж, вътрешни ремонти, алпинизъм и алпинистки услуги.

Плевен
SIMONBAU ЕООД е сравнително нова, но бързо развиваща се фирма с предмет на дейност строителство. Специализирани сме в направа на фасадни топлоизолационни системи по контактен метод с немско качество по европейски стандарт. SIMONBAU ЕООД изпълнява топлоизолации по фасади на жилища по

Цецо - Цветослав Цанов ЕООД е плевенска фирма специализирана в обработката на камък, каменни облицовки, подови настилки. Материалите с които работи са - врачански камък, варовик, мушел, мрамор, бигор, гранит, стъклокерамика, фаянс и теракота. Фирмата е избирана за изпълнител на

Плевен
Фирмата изгражда топлоизолационни системи със скеле на сгради ново и старо строителство 1000/5000кв.м. на височина до 10 етажа. Богат опит.

Плевен
хидроизолация на покриви, панелтоплоизолацияизграждане, ремонт и възстановяване на покривни конструкциитенекеджийски услуги - ламаринени обшивки, изкърпване, улуци и др.