Изкуство и Култура в населено място София

Областни градове Градове ×

София
Продуциране, издаване и разпространение на музикална продукция, производство на аудио и видео носители.

БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА - Бюро “Панаири и изложби” организира международните специализирани изложби

Международни панаири и изложби в страната и чужбина

София
Фирмата е организатор на СТРОЙКО - най-голямото търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане, провеждано в България.

В годините става музикална компания с богат и разнообразен каталог, залагащ на трайните и стойностни музикални постижения.

Основната проява в националния ни панаирен календар е Националното изложение на производителите ПРОИЗВЕДЕНО ЗА ВАС

Специализирана в предоставянето на малки и икономични автомобили под наем, подходящи за градски условия, семейни и бизнес пътувания.

София
Професионално фотозаснемане на сватби, кръщенета, детски рождени дни, спорт, портретна фотография и много други на избрано от Вас място.

София
Фирма СИМ ИНВЕСТ ООД притежава художествена галерия КРЪГ+, кафе и книжарница. Фирмата извършва международен транспорт. Притежава три тира: хладилен, за дрехи, за групажни пратки. Занимава се и с отдаване на сгради под наем.

Българска Асоциация за Музикотерапия (БАМ) е професионална организация обединяваща специалисти от различни професии: музиканти, музикални педагози, специалисти от подпомагащите професии – психолози, социални работници, логопеди, кинезитерапевти, лекари, мед.сестри и др. Българска

Изкуство и Култура в населено място София
Прочети повече
Затвори

Партньори