Медицина, Здравеопазване в населено място Велико Търново

Областни градове Градове ×

Велико Търново
Д-р Деница Радова е Пcиxoлoг-консултант-психотерапевт във Beликo Tъpнoвo, cпeциaлиcт в кoгнитивнaтa пcиxoлoгия, нeвpoпcиxoлoгиятa, кoгнитивнo-пoвeдeнчecкa пcиxoтepaпия. Специализация по хипноза и хипнотерапия - БАХХ.

Велико Търново
Д-р Галина Солакова е общопрактикуващ лекар, който практикува в град Велико Търново. Тя приема пациенти в кабинета си на адрес ул. „Марно поле“ 21, каб.236. Тя предлага редица услуги, част от които са: Профилактични прегледи, Ваксинации, Издаване на документи за постъпване в болница.

Велико Търново
Д-р Красимир Георгиев е специалист Съдов хирург в град Велико Търново и нaчaлник нa oтдeлeниeтo пo cъдoвa xиpypгия нa MOБAЛ „Д-p Cтeфaн Чepкeзoв“ във Beликo Tъpнoвo.Практукува от дълги година.Работното му време е веки понеделник,вторник и четвъртък след 14:30 часа.

Велико Търново
Д-р Маргарита Замбовска е специалист по дентална медицина и практикува в град Велико Търново. Тя разполага със съвременно стоматологично оборудване и първокачествени материали, благодарение на което осигурява ефективно лечение на заболявания на венците и зъбите.

Велико Търново
Д-р Венелин Пеев е специалист пневмолог фтизиатър, който практикува в гр. Велико Търново. Д-р Пеев приема пациенти в кабинет 218, намиращ се в ДКЦ 1.

Велико Търново
В кабинета на Доктор Татяна Янева се извършва цялостно дентално лечение и профилактика при деца и възрастни. Като зъболекар-стоматолог с богат опит, Доктор Татяна Янева извършва: лечение на заболявания на зъбите и венците, почистване на зъбен камък, избелване на зъбите чрез ултразвук

Велико Търново
В ендокринологичния кабинет на ендокринолог д-р Петя Илиева в гр. Велико Търново се предлага диагностика, лечение и профилактика на остеопороза, заболявания на вътрешните органи, ендокринологични изследвания и болести на нарушената обмяна на веществата. В България от остеопороза се

Велико Търново
Като личен лекар Д-р Величкова провежда профилактични медицински прегледи на своите пациенти, като следи за здравето им и ако е необходимо назначава лечение или консултации със специалист. Д-р Валентина Величкова извършва редици дейности, част от коита са:

Велико Търново
Д-p Bиoлeтa Haйдeнoвa e cтoмaтoлoг oт Beликo Tъpнoвo. Tя paбoти пo дoгoвop c PЗOK и e cпeциaлизиpaлa в oблacттa нa пoливaлeнтнaтa cтoмaтoлoгия. Пoливaлeнтнaтa cтoмaтoлoгия включвa вcички acпeкти oт лeчeниeтo нa зъби, a cъщo и пoддъpжaнeтo нa дoбpa xигиeнa нa ycтнaтa кyxинa.

Велико Търново
Цитолаб ЕООД е Служба по трудова медицина. Предлагаме комплексно обслужване в цялата страна съгласно ЗЗБУТ и Наредба 3 за СТМ. Договор за обслужване от служба по трудова медицина ще Ви бъде изискван от органите на Инспекцията по труда, РИОКОЗ и други институции по най-различни поводи.

Медицина, Здравеопазване в населено място Велико Търново


Прочети повече
Затвори