Услуги в населено място Видин

Областни градове ×

Фирма Люним ЕООД в град Видин предлага качествени фризьорски услуги във фризьорско ателие Люси. В Фризьорско ателие Люси работят изключителни професионалист с богат професионален опит. Целта на салона е да постигне високи резултати чрез иновативни технологии и професоионална козметика.

Добив на варовици и преработката им за производство на вар, различни фракции трошен камък от фирма Киряевска вар ООД. Киряевска вар ООД е с основна дейност добив на варовици и строителни материали, преработка на различни фракции трошен камък, както и добив на варовик за производство на

Подводно - техническа дейност. Подводно рязане и заваряване, дъноудълбочаване и почистване. Аварийно спасителни и съдоподемни. Подводна археология. Водолазни услуги и всякаква дейност свързана с подводните дейности.

Видин
Фирма Класик 2000 ООД извършва висококачествени услуги в сферата на международният транспорт, в това число групажни и комплектни товари, както и специализиран международен транспорт на дрехи на закачалки. Дейността се извършва с 10 бр. фургони – дрехарки.

Фирмата "Гардън Компани"-ООД е с 10 годишен опит в Испания и от две години е в България. Извършва проектиране на зелените площи, паркове, градски градини и др., както и проектиране на автоматичната подземна напоителна система.Също така извършва и поддръжк

Видин
Автошкола Ренета 89 преглага следните услуги: Подготовка на водачи на МПС. категории B, C, C+E, M, TKT; Професионална компетентност/Карта на водача/; Водачи на малък кораб по р. Дунав 20 /БРТ/; АДР - Превоз на опасни товари; Възстановяване на контролни точки.

Охранителна дейност.

Видин
Охранителна дейност.

Сигнално-охранителна дейност, персонална, физическа охрана и инкасо.

Предлагаме Ви професионални фото и видео услуги с високо качествена цифрова техника за гр. Видин и страната. ФОТОГРАФИРАНЕ на СВАТБИ, АБИТУРИЕНТИ, КРЪЩЕНЕТА, РОЖДЕНИ ДНИ, ФИРМЕНИ ПАРТИТА и др.

Услуги в населено място Видин


Прочети повече
Затвори