Областни градове

Сливен
10 години традиции в областта на софтуера, хардуера,WEB разработки и консултации. В Итернет е пълно с красиви неща, част от тях са наша зас

Продажба, поддръжка и сервиз на компютри и офис техника.

Компютър и оторизиран сервиз на "Хюндай".

ПИК Компютър - компютри, монитори и офис техника, инсталиране, настройка и надграждане (upgrade) на технически и софтуерни продукти, изграждане и поддръжка на локални и глобални компютърни мрежи, абонаментна поддръжка на компютърни системи, консултации.

Фирмата “Димяна” ЕООД е разшири дейността си, като постигна забележителни успехи в областта на информационните технологии- системна интеграция, аутсорсинг, инжинеринг, развоен софтуер, доставка и поддръжка на бърз оптичен интернет.

София
3D моделиране,проектиране,изработка на матрици. Пренасяне на чертежи в 3D, CNC управляващи програми. Електроди и ерозийна обработка. Машинни части и възли, нестандартни и дребносерийни елементи и машини(елекро и пневмо задвижвани, PLCуправляеми)

Всичко за компютъра. Професионален сервиз.

Търговия, монтаж, мрежи, софтуер и сервиз.

Внос, производство и поддържка на компютри и маркови компоненти, производство на счетоводен софтуер.

София
Поддръжка на ИТ инфраструктура изработка на интернет страници изграждане на системи за видео наблюдение изграждане на системи за контрол на достъпа и работното време

Компютърни Консултанти


Прочети повече
Затвори