Областни градове

фирмата е основана през 2013 година Дейността и се базира на продажба на мобилни телефони , аксесоари за тях и извършване на ремонтни дейнос

Търговия с GSM апарати и GSM аксесоари. Сервиз на апаратите, резервни части.Дилър на Globul.Продажба и сервиз на мобифон апарати.

Сливен
Магазин и Сервиз за мобилни апарати. Ремонти и поправки на GSM - смяна на дисплей, стъкла, букси, отключване и българско меню на телефони.

София
Доставка и монтаж на телефонни централи.

Verbatim е световен лидер в производството на пълна гама от носители на данни, компютърни аксесоари и консумативи за принтери. Компанията е дъщерна фирма на Mitsubishi Chemical Corporation (MCC).

София
VoIP телефония. Свързване с всяка точка на света.

Проектиране, доставка, инсталиране, програмиране и техническо обслужване на цифрови учрежденски автоматични телефонни централи Меридиан 1, производство на NORTEL/KAPSCH. Изграждане на интегрирани комуникационни системи. Специализирани консултантски услуги.

Пловдив
GPS навигация 4.3\" BELL+BLUTOOTH+BG+EU 160лв Карти за българия и европа на сд-двд носител на оригинални вградени навигаций на всички видове автомобили бмв мерцедес пежо ситроен рено тоyота и др Инсталирана програма за

VIG Technology Ltd. Предлага голямо разнообразие от мобилни телефони - нови и втора употреба, аксесоари за тях: панели, батерии, калъфи, зарядни устройства.

Бизнес информация, здравни съвети и други по телефон.