Областни градове ×

Бутик Авангард гр. Хасково предлага бутикова изработка и съвременни решения при най-значимите и най-важните моменти от живота на всяка жена. Естествено всяка мечтае да изглежда по уникален и неповторим начин на сватбената церемония, на абитурентския бал, по официални поводи, чествания,

Хасково
КОТ 90 предлага дамски и тинейджърски облекла. Блузи според сезона, клинове, шалвари, туники, поли, суичъри, тениски и потници от естествени материи.

Хасково
Фирма Астол е създадена през 1996 г. в гр. Хасково. Тя е насочила своята дейност към производство и търговия на дамска конфекция /класически, бизнес, униформени и макси облекла/.Нашата цел е да създаваме облекла за модерната работеща жена, като се стремим

Хасково
Фирма ДАНИ ФЕШЪН/ DANY FASHION е създадена през 1995 г. и се занимава с производство на детски, дамски и мъжки трикотаж. Работим с клиенти като Есприт, Квеле, Некерман, Отто, Метро и др.

Хасково
Sier Fashion е създадена през 1997г. и се развива в сферата на производството на дамски и мъжки облекла. Sier Fashion следи най-новите модни тенденции, разработва най-търсените и съвременни модели.

Хасково
Шивашки услуги и производство на спортни, дамски и детски обл

Хасково
Производство на дамско и тийнейджърско облекло в спортно-елегантен стил. Продажба на едро и дребно.

ЕМ - Ел. Маркова е производител на дамска конфекция.

Хасково
производство и търговия с дамски, мъжки и детски облекла. Работи предимно облекла на ишлеме за Германия

Хасково
Изработка на дамски и мъжки фланелки, блузи дънкови облекла, тениски и др

Партньори