Областни градове ×

Бутик Авангард гр. Хасково предлага бутикова изработка и съвременни решения при най-значимите и най-важните моменти от живота на всяка жена. Естествено всяка мечтае да изглежда по уникален и неповторим начин на сватбената церемония, на абитурентския бал, по официални поводи, чествания,

Хасково
КОТ 90 предлага дамски и тинейджърски облекла. Блузи според сезона, клинове, шалвари, туники, поли, суичъри, тениски и потници от естествени материи.

Хасково
Фирма Астол е създадена през 1996 г. в гр. Хасково. Тя е насочила своята дейност към производство и търговия на дамска конфекция /класически, бизнес, униформени и макси облекла/.Нашата цел е да създаваме облекла за модерната работеща жена, като се стремим

Хасково
Фирма ДАНИ ФЕШЪН/ DANY FASHION е създадена през 1995 г. и се занимава с производство на детски, дамски и мъжки трикотаж. Работим с клиенти като Есприт, Квеле, Некерман, Отто, Метро и др.

ЕМ - Ел. Маркова е производител на дамска конфекция.

Хасково
производство и търговия с дамски, мъжки и детски облекла. Работи предимно облекла на ишлеме за Германия

Хасково
Изработка на дамски и мъжки фланелки, блузи дънкови облекла, тениски и др

Хасково
Производител на младежка и класическа мода. Панталони, поли, блузи и

Производство на спортно - елегантни и младежки облекла, зимни връхни дрехи, скиорски екипи и работно облекло с лого на клиента.

Хасково
ЕТ"Char" произвежда висококачествена дамска конфекция за съвременната независима, модерна и активна жена. Облеклата се характеризират с усещането за комфорт, елегантност, класика.

Партньори