Областни градове ×

ЕТ ”Хепи Тур-Ив.Стефанов” е транспортна фирма, основана през 2004 г. в гр. Стара Загора. Основна дейност на фирмата е автобусен транспорт в страната и чужбина. Фирмата притежава лиценз № 0854 за извършване на международен автобусен превоз на пътници.

ЕТ Пламен Петков Бултранс е създадена през 2000 година и извършва специализиран транспорт и екскурзии в България и чужбина. Фирмата предлага на своите клиенти удобно и комфортно пътуване. Фирмата предлага превоз на насипни товари със самосвали - гондоли.

Стара Загора
Даная Транс ЕООД е транспортна фирма, която предлага превоз на пътници на територията на цялата страна. Фирмата се намира в град Стара Загора и разполага с автомобили с капацитет от 8 до 18 места. Всички са модерно оборудвани, с цел комфортно и сигурно пътуване.

Стара Загора
ПЕНЬО ПЕЙКОВ е транспортна фирма,основана през 1992г. Фирмата е специализирана в автобусен транспорт в страната и чужбина, притежава лиценз от Министерството на Транспорта. Автомобилния парк на фирмата е от автобуси (над 17 автобуса) с марка MERCEDES

"Автобусни превози" ЕООД извършва градски, извънградски и международен превоз на пътници.

Дружеството извършва обществен превоз на пътници по линии от Републиканската транспортна схема и превоз на товари във вътрешно и международно направление, като оперира със собствени товарни композиции. Фирмата извършва коректни спедиторски услуги

Транспорт - вътрешен автобусен и товарен международен.

Стара Загора
Автомобилен Транспорт

Стара Загора
Автомобилен Транспорт

Стара Загора
Фирма mr travel извършва лицензиран транспорт в страната и чужбина.

Автобусни Превози в населено място Стара Загора


Прочети повече
Затвори