Счетоводни Услуги в населено място Сливен

Областни градове ×

Управителят на "Профактор БГ" е магистър по икономика с над 10 годишен професионален стаж в областта на счетоводството и с опит в организирането и воденето на счетоводната дейност на предприятия от различни сектори на икономиката.

Предлагаме услуги за малки и средни фирми, включващи откриване на фирма, счетоводно обслужване-абонаментно и еднократно, ЛС и ТРЗ, регистрация и дерегистрация по ЗДДС и др. Всичко това на достъпни и съобразени с възможностите на Вашия бизнес цени.

Сливен
Маг 02 предлага висококачествено и гъвкаво счетоводно обслужване. Компанията ни използва високо технологична компютърна база и модерни софтуерни програми.Маг 02 е счетоводна консултантска компания, специализирана в предоставянето на счетоводни услуги на малки и големи компании.

Счетоводно обслужване, Декларации по ЗДДС, Социално и здравно осигуряване, Трудови договори и ведомости за заплати, Регистрация на фирми, Консултации - счетоводство, данъци, КТ.

Сливен
Счетоводни услуги

Част от нашите услуги са: - Изготвяне на данъчни декларации - Заплати на служителите и осигуровки - Създаване на нови фирми в търговския регистър и съвети за необходимата им начална документация -Представителство пред данъчните власти -ДДС регист

Счетоводни услуги.

Счетоводни и ТРЗ услуги за територията на Сливен и Ямбол. МТГ Финанси и Счетоводтсво предлага цялостно счетоводно обслужване за фирми от малкия и среден бизнес.

Счетоводни услуги

Счетоводни услуги.