Счетоводни Услуги в населено място Шумен

Областни градове Градове ×

ДЖИ АЙ АКАУНТ е компания, която предоставя професионални услуги в сферата на счетоводното обслужване, данъчни консултации и администрирането на личен състав и възнагражденията на своите клиенти. Мисията на Джи Ай Акаунт е да създаде спокойствие на клиентите си.

Професионални счетоводни услуги и данъчни консултации. Фирмата е член на Асоциацията на счетоводителите и счетоводните предприятия /АССП/. Предлагаме комплексно счетоводно обслужване на фирми, занимаващи се с производствена дейност, търговия, услуги и земеделски производители.

Счетоводна Къща Паунови ООД се занимава със счетоводно обслужване и предлага на своите клиенти следните услуги:Пълно счетоводно обслужване на фирми, счетоводно обслужване на земеделски производители;консултации по данъчно, осигурително и трудово законодателство; регистрация на фирми.

Хюля Джелялова осигурява на своите клиенти цялостно счетоводно обслужване в областта на счетоводството, данъците и правото. Целта и е да предоставя качествени и навременни услуги на разумни цени. Успехът на клиентите е нейна основна грижа.

Шумен
Счетоводни услуги

Шумен
Счетоводни услуги

Счетоводни услуги

Счетоводни услуги

Счетоводни услуги

счетоводни и правни услуги