Гума, Пластмаси в населено място Варна

Областни градове Градове ×

Съединители, уплътнители, тампони, профилни ленти, каучукови листи и др. Стандартни и нестандартни елементи за тежка, лека, преработвателна и хранително-вкусова промишленост. Възможност за работа със смоли и силикони. Инженеринг.

Мебелите с търговска марка Barato са на пазарa от 2005 г. През годините марката се е утвърдила, като символ на качество и стил. От създаването си до сега фирмата се е специализирала в проектиране и производство на мебели, изработката на индивидуални интериорни и екстериорни проекти.

Варна
Желеви 51 предоставя на своите клиенти висококачествени пластмасови детайли, за всякакъв вид тръбна и ученическа мебел, складово обзавеждане, детски площадки, огради, парапети и други.

Фирма Промпласт е доставчик на фолио за България - Каст фолио, фолио за ламиниране, етикетно фолио, холограмни фолиа, бариерни фолиа. Фирмата внася и инженерни пластмаси, PVC плоскости.

Продажби и сервиз: устройства с фискална памет (касови апарати и фискални принтери), електронни везни, скенери за бар-код и принтери

Варна
Фирмата е специализирана в производството на опаковки от полиетиленови и полипропиленови фолиа.

Варна
Производители сме на широка гама закачалки за дрехи,щипки за пране,мебелен обков и други изделия от пластмаса чрез шприц

Производство на гъвкави полимерни опаковки - ролни и конфекционирани. Пълноцветен дълбок печа

Фирмата започва своята дейност през 1994 г. и е специализирана в проектиране, изработване и монтаж на PVC и алуминиева дограма, окачени фасади, стъклени врати и витрини.

ГУМИ НИРА ТРАНС ООД предлага продажба и производство на регенерирани гуми за леки и товарни автомобили.