Областни градове Градове ×


Фирма ПРЕСФОРМИ И ИНСТРУМЕНТИ ЕООД произвежда и продава подемни съоръжения, хаспели, подемни платформи,товарни и кухненски асансьори, лебедки и мотор-редуктурни групи.

Фирма Ремонт Лифт – М ЕООД извършва ремонт на асансьорни уредби, производство и доставка на асансьорни резервни части, абонаментна поддръжка и сервиз на асансьори в цялата страна.

Ние сме фирма за доставка, монтаж, ремонт и разширена сервизна поддръжка на асансьори. Извършваме доставка и монтаж на нови асансьори, както и ремонти, абонаментна сервизна поддръжка, обновявания на асансьорни уредби на български и чуждестранни производители.

Асансьорен сервиз с осигурена 24 часова поддръжка. Обновяване и преустройване на асансьори. Доставка, монтаж и сервиз на ескалатори, травелатори, автомобилни и инвалидни платформи. Съдействие и узаконяване на асансьори. Монтиране на различни по вид и възможности устройства за контрол на

СОФЛИФТ ООД е фирма, специализирана в проектиране, окомплектовка, доставка, монтаж, модернизиране и сервиз на асансьори и ескалатори.Ние разполагаме с високо квалифицирани специалисти, преминали множество курсове на обучение за монтаж, ремонт и сервизна поддръжка.

Витоша-лифт 99 е фирма, създадена след близо 10 годишен стаж и професионално усъвършенстване, с основната идея да се подобри качеството на работа и професионалния имидж сред клиентите. Основните дейности на фирмата са: абонаментна поддръжка, ремонт и преустройство на асансьори и

Фирма Б.А. ПЕЙЧЕВ извършва: поддръжка, сервиз и ремонт на асансьорни уредби.Фирмата разполага с голяма материална база за поддържането на различни видове асансьори.Аварийно обслужване - денонощно. Фирмата разполага с голяма материална база за поддържането на различни видове асансьори.

София
Основната дейност на "АЛФА-1000" е 24 Часова Денонощна поддръжка на асансьори, монтаж, ремонт, узаконяване на всички видове асансьори, преустройство на съществуващи асансьорни уредби по изискванията на ЕС и БДС. "АЛФА-1000" е вписана в Регистъра на Държавна агенция за метрология и

ИЗАМЕТ 1991 ООД проектира, произвежда, доставя, монтира и сертифицира както цялата гама асансьорни уредби: пътнически, товарни, товаропътнически, автомобилни и др.

София
Фирма Людал e производител на фрикционни продукти включващи барабанни и дискови накладки, фрикционни дискове и специализирани фрикционни продукти.Производител на амортисьори.