Фирма Ремонт Лифт – М ЕООД извършва ремонт на асансьорни уредби, производство и доставка на асансьорни резервни части, абонаментна поддръжка и сервиз на асансьори в цялата страна.

Варна
Асансьорен сервиз „ЕЛЕВА” ООД предлага качествено абонаментно обслужване на асансьорни уредби в обществени и жилищни сгради. Фирмата извършва монтаж, ремонт и сервизна поддръжка на подемно транспортни съоръжения.

Основната дейност на фирма Вертикал 1 е свързана с проектиране, производство, монтаж и сертифициране на всички видове асансьори от 100 кг до 10 000 кг. Стъклените врати се изработват от висококачествен триплекс в кобинация с неръждаема стомана.

Варна
АСВ 15 е създаден през 2005 г. от дългогодишни сервизни специалисти. През февруари 2006 г. През годините АСВ 15 се утвърди като един от най-бързо развиващи се в бранша. Фирмата

Астрой Монтаж предлага доставка, монтаж и поддръжка на асансьори на територията на гр. Плевен, Ловеч и Велико Търново. Аварийно обслужване – 24 часова аварийна помощ, всички повиквания в случай на авария, спиране на ел.захранване, както и спиране и пускане на асансьора по желание на

Асансьорният сервиз е създаден от 90г. Фирмата не използва, натруфени реклами, неверни обещания подлъгващи клиента, просто работи всеотдайно и коректно: Отстранява повреда до 1 час. Денонощно дежурство за спешни повиквания.Асансьорният сервиз:Светимар 90, означава: коректност.

Йордан Аврамов ЕООД е фирма осигуряваща 24 часова поддръжка на асансьорите в град Ямбол. Фирмата предлага също и аварийно обслужване с дежурен екип през почивните и празнични дни. Йордан Аврамов ЕООД е фирма осигуряваща монтаж, преустройство и възтановяване на всички видове асансьори.

Eлмac Бългapия OOД e фиpмa в ceлo Mиpoвянe, coфийcкa oблacт, кoятo пpeдлaгa мнoгo бoгaтa гaмa oт acaнcьopи, кpaнoвe и пoдeмни мexaнизми. От 2005 г. насам, в резултат на инвестиции в производствени съоръжения, фирма Елмас произвежда мостови кранове под лиценз на DEMAG.

Асансьорен сервиз с осигурена 24 часова поддръжка. Обновяване и преустройване на асансьори. Доставка, монтаж и сервиз на ескалатори, травелатори, автомобилни и инвалидни платформи. Съдействие и узаконяване на асансьори. Монтиране на различни по вид и възможности устройства за контрол на

Асеновград
Фирма Реверс 2014 ООД е приемник на фирма ЕТ Реверс, създадена през 1993 г., с дългогодишен опит в поддръжката, ремонта и преустройството на асансьори.