Машини, Машиностроене в населено място Кърджали

Областни градове Градове ×

Кърджали
Основният предмет на дейност е търговия с шевни машини, резервни части и консумативи за шевната индустрия. Дружеството работи много активно на над 600 фирми и има търговски контакти с почти всички шивашки фирми в България. Фирмата ни има опит в изграждане и обзавеждане на ЦЕЛИ предприятия

Кърджали
Продажба на елементи от ковано желязо и аксесоари за алуминиеви парапети. Изработка на парапети, огради, метални конструкций, решетки, врати, навеси, и други изделия от стоманени профили, неръждаема стомана и ковано желязо.

"Интерпластикс" ООД се занимава с производство и търговия с: пластмасови изделия саксии кашони

Кърджали
ПНЕВМАТИКА - 95 АД е учредена през 1995 год. и е наследник на почти 40 - годишни традиции, като приемник на Пневматика АД в областта на проектиране и производство на пневматични и хидравлични елементи и системи и инженеринг.

Производител на хидравлични и пневматични цилиндри.

Кърджали
Проектиране и производство на машини за хранително-вкусовата промишленост и метални изделия от неръждаема стомана /резервоари, съдове под налягане и др.

Кърджали
Производство на минно-обагатително и флотационно оборудване, минно-пробивни инструменти, резервни части и  каучукови изделия.