Туризъм в населено място Велико Търново

Областни градове Населени мяста ×

Велико Търново
Къща за гости Траяна е на три етажа с двор от 800 кв.м. Намира се в подножието на историческия хълм Света гора, под ректората на Великотърновския университет Св. Св. Кирил и Методий. В къщата има девет стаи с по две отделни легла, всяка с гардероб, нощни шкафчета.

Хотел "Росица" се намира в централната част на град Велико Търново и на стотина метра северно от пътя София - Варна. Той е един от най-големите хотели в Старата Столица и разполага с: 10 двойни стаи, 8 тройнистаи и 16 спални.

Велико Търново
Корина турс е туристическа агенция предлагаща атрактивни туристически дестинации на достъпни цени. Във фирмата работи млад и отговорен , енергичен екип от професионалисти с висше образование в туризма, което е гаранция за надеждност,удобство и сигурност при избора Ви да пътувате с нас.

Велико Търново
Искате да попаднете в света на най-хубавите ваканции в България? Тогава нашата туристическа агенция “ЕВРОТУРС” с удостоверение за регистрация номер 05387 е готова да отговори на вашите изисквания. Нашият екип е много енергичен и увлечен в работата си.

Велико Търново
Ние сме лицензиран Туроператор.Работим както с организирани така и с индивидуални туристи. Извършваме хотелски резервации както в страната така и в чужбина, чартърни и автобусни екскурзии, сватбени пътешествия, круизи, невероятни ски изживявания, шопинг турове, бизнес семинари.

Велико Търново
Целта на този портал е да предостави възможност на всеки самостоятелно да композира своята мечта за почивка, екскурзия, ваканция или уикенд. Ние искаме да представим България като една прекрасна възможност за почивка и релакс. Забързаното ежедневие и

Велико Търново
Компанията Александрия – Т ЕООД е лицензиран туристически агент с опит на българския и международен пазар.

Велико Търново
Туристически агенции и туроператори

Велико Търново
Ние сме лицензиран Туроператор. Работим както с организирани така и с индивидуални туристи. Извършваме хотелски резервации както в страната така и в чужбина, чартърни и автобусни екскурзии, сватбени пътешествия, круизи, невероятни ски изживявания, шопинг

Намерете подходящото за Вас място за почивка. Направете си регистрация on-line. Подарете си незабравими мигове на море или на планина.

Туризъм в населено място Велико Търново
Прочети повече
Затвори