Областни градове

ЕСД България ЕООД доставя и сервизира бар-код скенери, мобилни терминали, принтери, компютърна периферия, оборудване за металорежещи машини.

Фирма "ДИКОЗО" ЕООД е създадена през 2000 г. Служителите й имат дългогодишен опит в областта на етикетирането, маркирането на променлива информация. Предлагаме комплексни решения за етикетиране и маркиране на стоките. Технологиите, които използваме, ни позволяват да решим много бързо всеки Ваш проблем в тази област.

Бетелгиус ООД е българска компания специализирана в предоставянето на цялостни решения в областта на първичното и вторичното кодиране, маркирането, етикетирането, опаковането и проследяването на продукти.

Румъния, Букурещ
SC ALDO SECURITY SRL разполага с цел производство и търговия на пломби за сигурност и специални уплътнения. Продуктите, предлагани от нашата фирма са направени в Румъния или от внос. Всички пломби са специални и не съществува възможност за дублиране.

Фирма“ТЕРМОЗАЛЕПВАЩИ ЕТИКЕТИ”ООД, част от EUROLINE-FIRENZE GROUP, намираща се в София(България), с главен офис във Флоренция(Италия)е най-големия доставчик на термозалепващи етикети в областта на модната индустрия, кинкалерия и аксесоари в Италия.

Фирма ЛАКОВ - ЕЛЕКТРОНИК се занимава с продажба и сервиз на касови апарати, принтери, везни, фискални системи и баркод ск

Фирмата се занимава със създаване на технологичен парк за развитие на високите технологии в областта на електрониката, изчислителната техника, информатиката, телекомуникациите и машиностроенето

Продажби и сервиз: устройства с фискална памет (касови апарати и фискални принтери), електронни везни, скенери за бар-код и принтери

Доставка, сервиз и консумативи за касови апарати, електронни везни и фискални системи. Целта ни е да предложим по-добро обслужване в областта на доставката и поддръжката на касови апарати и електронни везни.

Търговия с инсталационни стоки.

Маркираща техникаПрочети повече
Затвори